Het centrum van Zeist verandert vrijdagavond in een kerstdorp.
Het centrum van Zeist verandert vrijdagavond in een kerstdorp. Eigen foto

Moonlight Shopping in Zeist

· leestijd 1 minuut Activiteiten

ZEIST Op vrijdagavond 25 november van 18.00 tot 22.00 uur is er eindelijk weer Moonlight Shopping in Centrum Zeist. Dit evenement is al jarenlang een groot succes! Op de gezelligste en feestelijkste koopavond van het jaar zijn de winkels extra lang geopend. Een ideaal moment om jouw sinterklaas- en kerstinkopen te doen! 

VUURKORVEN Deze avond kunnen bezoekers zich warmen bij de vuurkorven op straat. Centrum Zeist deelt gratis warme chocolademelk en glühwein uit. Door het hele centrum treden artiesten op: sing-a-songwriters, koren en een dansgroep. Winkeliers en horecaondernemers maken er met elkaar een feestje van deze avond! 

WARM GEVOEL Centrummanager Thomas Onderwater kijkt al uit naar Moonlight Shopping: “Winkeliers doen hun best om het gezellig te maken, dat maakt het heel persoonlijk. Het is een authentiek concept dat mensen een warm gevoel geeft. Moonlight Shopping geeft heel veel sfeer in het dorp, het past echt bij Zeist.”

WINTER WONDERLAND ZEIST Op deze feestelijke sint- en kerstkoop- avond is ook de officiële opening van Winter Wonderland Zeist om 18.00 uur. En om 19.00 uur start de The Kids Future Light Parade; kinderen gehuld in lichtjes en met mooie lampionnen lopen een route door Centrum Zeist. Na de parade mogen de kinderen gratis schaatsen op de grootste overdekte schaatsbaan van deze regio! En ouders kunnen heerlijk struinen langs de leukste kerstkramen op de Midnight Moonlight Shopping Market.

MOONLIGHT PARTY Maar dat is nog niet alles. De Markt in Zeist verandert die avond in één groot feestterrein. Uit in Zeist presenteert samen met Slotstad RTV, Centrum Zeist en Winter Wonderland Zeist een nieuw gratis evenement met live muziek van lokale artiesten: Moonlight Party. De initiatiefnemers brengen een gevarieerd programma voor jong en oud. Vanaf 19.00 uur barst het feest los met optredens van Lucie, De Discobulls en KRUZO.

Meer informatie kun je vinden op de socials @ditiscentrumzeist of kijk op www.centrumzeist.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Centrum Zeist.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kudde kersthertjes brengt ook dit jaar licht in de duisternis 2 minuten geleden
Afbeelding
Winters genieten op de Heuvelrug 5 uur geleden
Afbeelding
Tamara Louw maakt kerstfoto’s bij Nijhof 12 uur geleden
Afbeelding
Goede Sint in Gouden Koets EXTRA FOTO’S 12 uur geleden
Afbeelding
In de rij voor Sinterklaashuis op Vrijheidsplein Zeist EXTRA FOTO’S 16 uur geleden
Afbeelding
Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 rijdt weer 4 dec, 21:28
Afbeelding
Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start 4 dec, 20:53