Afbeelding

Woord & Daad Zeist organiseertfiets(puzzel)tocht over de Utrechtse Heuvelrug

22 juli 2023 om 21:41 Activiteiten

ZEIST Comité Woord & Daad Zeist e.o. organiseert een fiets(puzzel)tocht over de Utrechtse Heuvelrug. Op woensdag 9 augustus kun je meedoen. De start is tussen 9:00 en 12:00 uur bij Camping ’t Boerenerf, De Heygraeff 15, 3931 MK Woudenberg (bij het Henschotermeer). Je kunt finishen tot 17.00 uur.

.Je fietst vanaf een camping bij het Henschotermeer via Maarn naar Doorn, Leersum, Scherpenzeel en Woudenberg terug naar de startlocatie. Door verschillende keuzemogelijkheden kun je echt je eigen tocht samenstellen.
De netto-opbrengst van dit evenement wordt overgemaakt aan de Stichting Woord en Daad voor het project ‘Hulp aan Restaveks op Haïti.’ Restaveks zijn kindslaven die, vaak al vanaf jonge leeftijd, worden uitgebuit.

De organisatie biedt je verschillende opties om er echt je eigen tocht van te kunnen maken:
- Startgeld: voor deelnemers van 12 jaar en ouder € 6,00, jonger dan 12 jaar € 3,00. Voor gezinnen (4 personen en meer) is de prijs € 18,00.
- Fietspuzzeltocht: als je wilt meedoen met de puzzel betaal je € 1,00 extra per exemplaar.
- Route: Je kunt kiezen uit twee (gedeeltelijk gelijke) routes van ongeveer 26 of 40 km.
- Routebeschrijving: om papier te sparen sturen we de route 2 dagen van tevoren als pdf-document per email toe. Wilt u de route op papier? Dan kan, tegen betaling van € 0,50 extra per exemplaar.
- Lunchpakket: Bij aanmelding kun je aangeven of je bij de start een lunchpakket (bestaande uit 2 bruine, goed belegde broodjes en een krentenbol, een pakje fris en een appel) à € 6,00 wilt meenemen.
- Bezoek aan het Stormpad (gratis): via een vlonderpad op 1,5 meter hoogte krijg je een unieke blik op de gevolgen van de wervelstorm van 2021 voor het bos in Breeveen, maar zie je ook het herstellend vermogen van het bos.
- Bezoek aan Museum Grebbelinie in het Vizier (Brinkkanterweg 23A, 3931 PJ te Woudenberg). Deelnemers aan de fietstocht ontvangen € 2,00 korting p.p. Dit museum bereik je na ongeveer driekwart van de route te hebben gefietst.
Advies: als je het het Stormpad en/of museum wilt bezoeken, start dan bijtijds.
De netto-opbrengst van deze activiteit is bestemd voor het project ‘Hulp aan Restaveks (= kindslaven) op Haïti.

OPGEVEN


Om je op te geven ga je naar www.woordendaad.nl/aanmelden-fietstocht. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk maandag 7 augustus 2023, 12.00 uur.
Betaling: Bij de start op Camping ‘t Boerenerf op 9 augustus 2023.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie