banner
banner www.dendolder.nl/waarachtig

Festival WAarachtig in Den Dolder

18 september 2023 om 17:14 Activiteiten

DEN DOLDER Op zondag 24 september wordt de middenas op de Willem Arntszhoeve omgetoverd tot een bruisende plek, vol met muziek, sport en spel, film en kunst, kraampjes en kleedjes. Een dorpsfeestje, braderie en familiefestival ineen. Een leuke dag voor iedereen. Stichting WAardevol (Den Dollywood & Delta Music) organiseert deze dag samen met enthousiaste partijen en bewoners uit Den Dolder. 

Het festival wordt mogelijk gemaakt door het WAardeer de Hoeve fonds. Voor alle leeftijden is er wat te doen. Op het festivalterrein staan eet/drink/doe kraampjes van lokale ondernemers. Er treden diverse bands op en er zijn kunstexposities. 

Voor kinderen worden er (net als op Koningsdag) allerlei activiteiten en spelletjes georganiseerd en spelen er gratis films in bioscoop Den Dollywood. 

Iedereen die tweedehands spullen zoekt is welkom op de kleedjesmarkt. Zelf verkopen kan natuurlijk ook, meld je dan aan via het formulier op www.dendolder.nl/waarachtig. Het festival speelt zicht af rondom het directiegebouw op de WA-hoeve (Vijverhof 26, Den Dolder) en duurt van 12.00 tot ongeveer 17.30 uur.

flyer
programma
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie