Suzanne de Liefde kijkt er naar uit om samen met jou, ervaren pedagogisch medewerker, een succes te maken van de nieuwe locatie in Houten.
Suzanne de Liefde kijkt er naar uit om samen met jou, ervaren pedagogisch medewerker, een succes te maken van de nieuwe locatie in Houten.

Kind & Co Ludens opent nieuw kinderdagverblijf in het Oude Dorp: Van Harte welkom, nieuwe collega!

29 februari 2024 om 09:34 Baan Dichtbij

HOUTEN In het hart van het Oude Dorp van Houten start Kind & Co Ludens in september en nieuw kinderdagverblijf. In het nieuwe gebouw van de Van Harte School start dan babygroep (0-2 jaar) Hartendief en de verticale groep (0-4 jaar) Hartenlust. Een bijzondere kans voor ervaren pedagogisch medewerkers om een mooi, warm plekje te maken voor de kleinste kinderen, vertelt Suzanne de Liefde. Zij is als senior pedagogisch medewerker straks hét aanspreekpunt voor ouders en collega’s.

Suzanne is enthousiast over de banen op deze nieuwe locatie op een centrale plek. ,,Het is voor iedereen nieuw hier, daarom zoeken wij collega’s met een aantal jaar ervaring, die het leuk vinden om met ouders en kinderen hart en ziel aan deze plek te geven.’’

RUIMTE VOOR GROEI

Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Suzanne is een ervaren senior pedagogisch medewerker en zij helpt je graag. Daarnaast maak je deel uit van een stabiele organisatie: Kind & Co Ludens is de tweede grootste maatschappelijke kinderopvangorganisatie, met ruim 500 vestigingen in Midden-Nederland. ,,Wij werken in overzichtelijke clusters, dat geeft je het gevoel dat je als medewerker echt gezien wordt. Het voordeel van zo’n grote organisatie zijn de mogelijkheden: er is ruimte voor groei, er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en op het Leerplein vind je veel opleidingen en trainingen.”

Suzanne vertelt verder: ,,We werken veel samen met partners zoals de school, gemeente en jeugdzorg. Wij zijn echt die partner in kindontwikkeling die er wil zijn voor alle kinderen. En om dat te kunnen zijn, zetten we onze eigen medewerkers op één, zodat zij de kinderen op één kunnen zetten. Wat is er mooier dan dagelijks bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind?”

MOOIE START GEVEN

,,Wij willen de groepen Hartendief en Hartenlust op het kinderdagverblijf Van Harte een mooie start geven’’, zegt Suzanne. Hiervoor zoeken we ervaren collega’s. We zien graag je reactie tegemoet, maar we gaan nog liever in gesprek met je!

MAIL OF APP

Als je een ervaren pedagogisch medewerker bent die 3 tot 5 dagen per week beschikbaar is, stuur dan een mail of appje naar onze recruiter Myrthe Panagiotakopoulos, sollicitatie@kindencoludens.nl of 06 - 26 56 76 83. Zij geeft ook graag meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie