Afbeelding
SDZ

Ruil je cadeau bij de Pubquiz

6 december 2022 om 05:49 Column

ZEIST We zitten met z’n allen midden in de voorbereidingen van de feestdagen van Sinterklaas en Kerstmis. Daarbij horen ook goedbedoelde cadeaus in de zak of onder de boom. Voor je het weet is het eind december en zit je ineens met een cadeau waarvan je denkt: hartstikke leuk, maar niet helemaal mijn smaak, stijl of wens. Wat doe je daarmee?

Je kunt het weggooien, maar dat is niet erg duurzaam. Je kunt het weggeven of op Marktplaats zetten, wat al een veel beter idee is. Maar weet je wat je er ook mee kunt doen? Het inzetten als prijs op de Pubquiz avond van het Duurzaam Café!

SAMEN DUURZAAM ZEIST Woensdagavond 18 januari om 20.00 uur houdt Samen Duurzaam Zeist weer een Duurzaam café in de bibliotheek. Dit wordt een hele leuke en spannende editie in de vorm van een heuse Duurzame Pubquiz. Met als prijs jouw cadeau en dat van anderen.

PRIJZENTAFEL Hoe werkt het? Neem je gekregen cadeau (schat in dat de waarde rond de 10 à 15 euro is) mee naar de Pubquiz. Alle meegenomen cadeaus worden uitgestald op de prijzentafel. In ter plekke samen te stellen teams beantwoordt iedereen de duurzaamheidsvragen zo goed mogelijk. Dit wordt een spannende race!

We houden de tussenstand goed in de gaten. De deelnemers van het winnende team mogen als eerste van de prijzentafel een cadeau uitzoeken, daarna het tweede team, het derde, etcetera. Zo ga je naar huis met een cadeau dat wel helemaal jouw smaak, stijl of wens is. Je poetst er ook nog eens je kennis over diverse duurzame onderwerpen mee op én je hebt een gezellige avond.

IN DE BIBLIOTHEEK Wil je geïnspireerd worden op een ludieke manier? Kom dan langs met je gekregen cadeau, doe mee met de spannende Duurzame Pubquiz en neem een leuke prijs meer naar huis.
Je bent welkom op woensdag 18 januari vanaf 19.45 uur, we starten om 20.00 uur. Locatie is de Bibliotheek, Markt 1 in Zeist. Aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie