Afbeelding
Praxis

Energie-bespaaractie in Zeist: Staatsliedenkwartier, Centrumschil-Noord en Austerlitz

12 februari 2023 om 18:34 Duurzaamheid

ZEIST / AUSTERLITZ Veel mensen in Zeist hebben hun huis al energiezuinig gemaakt, maar nog niet iedereen. Omdat je dat zelf niet lukt bijvoorbeeld. Daarom is een snelle energie-bespaaractie opgezet. De gemeente levert bespaarmiddelen zoals tochtstrips en radiatorfolie, en een klusteam van buurtbewoners helpt zo nodig die in je huis aan te brengen.

De actie vindt plaats in drie buurten: het Staatsliedenkwartier, Centrumschil-Noord (westelijk deel) en Austerlitz. De aanpak is eenvoudig: in elk gebied is een trefpunt waar bewoners materialen kunnen ophalen. De trefpunten en data zijn:

- Staatsliedenkwartier, Binnenhof/Wijkservicepunt Noord, Johan van Oldenbarneveltlaan 103, zaterdag 25 februari, 10.00 tot 16.00 uur.
- Centrumschil-Noord, Maria-oord Zaal, Hortensialaan 30b, zaterdag 25 februari, 10.00 tot 16.00 uur.
- Austerlitz, Dorpshuis, Schoolweg 2, vrijdag 24 februari, van 13.00 tot 18.00 uur.

Alle mogelijke informatie op de actiewebsite: https://zeist.buurkracht-online.nl

Deze bespaaractie is op initiatief van Woongoed Zeist, Mijn Groene Huis en de gemeente Zeist. Ondersteuning wordt geleverd door Stichting Buurkracht. Wie wil meedoen aan deze actie is welkom. Wie zijn hand niet omdraait voor wat tochtstrips en graag buurtgenoten helpt, is welkom! 

De Praxis in Zeist doet ook mee en biedt een opleidingsavond. Gebruik voor aanmelden als klusser ook de actiewebsite.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie