Vrijwilliger Said El Kaddouri bemant de open keuken en vult de namen van kinderen uit de wijk in op de stempelbriefjes.
Vrijwilliger Said El Kaddouri bemant de open keuken en vult de namen van kinderen uit de wijk in op de stempelbriefjes. (c)

Sporten voor gratis hotdogs bij 50 jaar Vollenhove in Zeist

2 jul, 13:00 Evenementen

ZEIST Vrijwilliger Said El Kaddouri vult de namen van kinderen uit de wijk in op de stempelbriefjes. Die willen zo snel mogelijk naar de sportclinic op het ontmoetingsplein achter de Weggeefwinkel. Als ze vijf stempels bij elkaar hebben gesport, krijgen ze namelijk een halal hotdog. Die maakt Said ook, net zoals de grote pannen soep voor de vrijwilligers in twee varianten: vegan en met halalvlees.


De sportdag is een evenement in het kader van vijftig jaar Vollenhove. Tijdens dit evenement is ook de sportcontrainer officieel in gebruik genomen door wethouder Laura Hoogstraten.

SPORTTOESTELLEN De sportcontrainer is een open zeecontainer, waarin verschillende sporttoestellen zijn verwerkt. Met de sportcontrainer kun je oefeningen doen voor bootcamp en crossfit, maar ook voor andere sporten en spelletjes.

FC UTRECHT De sportcontrainer is een initiatief van FC Utrecht, MeanderOmnium en Sportief Zeist en stimuleert mensen om buiten te sporten. Dit is niet alleen gezond, maar ook leuk. Zo is de sportcontrainer ook een ontmoetingspunt voor buurtgenoten en past daarmee perfect binnen Vollenhove Vooruit, een buurtaanpak waarin bewoners en professionals samenwerken om in de komende jaren Vollenhove met tal van activiteiten en projecten een boost te geven.

Wethouder Laura Hoogstraten opent de zeecontrainer samen met een mascotte van FC Utrecht.
advertentie
advertentie
Afbeelding
Rectificatie: geen OZB, wel grotere lastenstijging voor huurder 6 uur geleden
Afbeelding
Kustroute Zeist houdt veiling voor Oekraïne 11 uur geleden
Afbeelding
Ontmoeting en verbinding in Week tegen Eenzaamheid in Zeist 14 uur geleden
Afbeelding
Zeister Vrijwilligersprijzen: meld jouw organisatie aan! 16 uur geleden
Afbeelding
Hans en Jack Bel aan de start: het zit in de familie 17 uur geleden
Afbeelding
Koppers van FZO speelde ooit met Daley Blind 20 uur geleden
Afbeelding
Jaap Bijl uit Zeist in Lego Masters op RTL4 gisteren