Jasja Heuvelmans, oprichtster Emma Jane
Jasja Heuvelmans, oprichtster Emma Jane Eigen materiaal

Nieuw in Zeist: Emma Jane voor zonder stress ontspullen bij kleiner wonen of het leeghalen van een huis

10 juni 2023 om 14:19 hartenziel

ZEIST Zeist is een bijzondere service rijker: Het onlangs opgerichte bedrijf Emma Jane helpt particulieren die bewust kleiner gaan wonen deze impactvolle verhuizing zonder stress te doorstaan. Ook ontzorgt het bedrijf families met het respectvol leegruimen van een (ouderlijk) huis.

In beide gevallen moet er van veel spullen afscheid worden genomen als ook van een levensfase of een betekenisvolle periode. Naast het regisseren van de praktische kant van deze projecten vindt de oprichtster van Emma Jane - Jasja Heuvelmans uit Zeist - het belangrijk de klant emotioneel te ondersteunen zodat er sprake is van het goed afronden van ‘iets dat was’ en het maken van een bewuste, nieuwe start. 

EIGEN ERVARING

Jasja is ervaringsdeskundige omdat zij haar eigen ouders heeft geholpen met de verhuizing van een groot huis naar een gelijkvloers appartement. Tijdens dit project besefte zij dat er situaties zijn dat ouders geen kinderen beschikbaar hebben die in zo’n arbeidsintensieve situatie kunnen helpen. Omdat zij bijvoorbeeld in het buitenland wonen of druk zijn met werk en gezin of wellicht helemaal niet in beeld zijn. In al die gevallen is de service van Emma Jane een uitkomst. Jasja inventariseert met de klant welke hulp nodig is: uitsluitend een plan van aanpak, volledig ontzorgen of iets er tussenin? Emma Jane biedt drie verschillende pakketten aan die eventueel ook gecombineerd kunnen worden. Alles is mogelijk. 

PLAN VAN AANPAK

Dus gaat u kleiner wonen en moet u van veel spullen afstand doen? Heeft u weinig tot geen hulp? Ligt u ‘s nachts wakker van dit project? Emma Jane helpt u graag door de regie van dit project op zich te nemen. Eigenaresse Jasja maakt een plan van aanpak, geeft handvatten hoe te werk te gaan bij het uitzoeken van alle spullen, regelt desgewenst het verhuisbedrijf. Maar ook organiseert zij een familiereünie om in een ontspannen setting dierbare bezittingen te verdelen en maakt zij een fotoreportage zodat u straks met warme herinneringen terugkijkt op datgene ‘wat ooit was’. Ook vindt Jasja het belangrijk om vooruit te kijken: hoe ziet u leven er straks uit als u in het appartement woont? Welke spullen moet u dan zeker meenemen? Hoe richten we het nieuwe appartement in zodat uw dierbare meubels straks in ieder geval een plek hebben en de verhuisdag soepel verloopt? Achteraf zult u terugkijken en denken: ‘dit had ik nooit alleen gekund’, ik heb goed ‘afgehecht’ en ik ga écht een nieuwe start maken!’

RESPECTVOL

Of zit u in de situatie dat u het huis van een dierbare moet leeghalen? Wilt u dat dit respectvol gebeurt? Heeft u zelf weinig tijd of is het lastig om het met broers en zussen op te pakken? Ook dan is de service van Emma Jane een uitkomst. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en Emma Jane maakt een offerte op maat. Ook nu gebaseerd op drie pakketten; van zoveel mogelijk zelf doen tot en met volledig ontzorgen!

Jasja Heuvelmans komt graag vrijblijvend in contact. Zij is bereikbaar op tel. 06-54974442 of per e-mail: info@emmajane-ontzorgt.nl

Voor meer info kijk op www.emmajane-ontzorgt.nl

Logo Emma Jane
Flyer Emma Jane
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie