Dichtgroep 'De Alpejagers'
Dichtgroep 'De Alpejagers' eigenfoto, rechtenvrij

Voorstelling ‘BOEM! Paukeslag’

24 januari 2023 om 17:14 Kunst

ZEIST Zondagmiddag 29 januari brengt de dichtgroep ‘De Alpejagers’ een ode aan de Vlaamse dichter Paul van Ostaijen met haar programma ‘BOEM! Paukeslag’ in de boekwinkel van Kramer & Van Doorn. 

De Alpejagers brengt ode aan Paul van Ostaijen

Deze dichtgroep heeft in veertien eerdere voorstellingen het publiek weten te boeien door de op papier grafisch aparte gedichten van Paul van Ostaijen uit te voeren in een klankspel van menselijke stemmen. Het gezelschap ‘De Alpejagers’ bestaat uit de dichters Nanny Luijsterburg, Mia Wittop Koning, Gerard Beentjes, Jaap Lemereis en Ali Serik. 

GASTARBEIDERS UIT TURKIJE Kortgeleden verscheen van Ali Serik het epos ‘Land van Weemoed’. Het boek verhaalt in een gedicht van meer dan vierhonderd de geschiedenis van een vergeten generatie, de eerste generatie gastarbeiders uit Turkije. Na afloop van de voorstelling kunnen toeschouwers zijn boek kopen en door de dichter laten signeren.

LITERAIR ZEIST Organisatie ligt bij Literair Zeist in samenwerking met Boekhandel Kramer & Van Doorn. De voorstelling vindt plaats in de boekwinkel aan de Slotlaan 221, en begint om 14.30 uur. Toegang is gratis, aanmelden via info@kramerenvandoorn.nl. Informatie: literairzeist.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie