Toon Kuppen (links) en Jeffrey Meijboom met hun boek.
Toon Kuppen (links) en Jeffrey Meijboom met hun boek.

Oud-ambtenaren van gemeente Zeist presenteren dichtbundel

8 juni 2023 om 10:20 Kunst

ZEIST / MAARN Toon Kuppen en Jeffrey Meijboom presenteren hun gezamenlijke debuutbundel ‘Als Jeff danst’. Een bundel met gedichten en lichte verzen. Kuppen was jarenlang actief als trouwambtenaar in de gemeente Zeist, Meijboom was ambtenaar bij de gemeente Zeist en is bekend van de Indonesische dansgroep Bunga Melatie.  

De eerste oplage bestaat uit honderd exemplaren die gesigneerd en genummerd zijn.  Voor €19,95, of inclusief verzending € 22,50, koop je een exemplaar. Te bestellen bij:  jeffreymeijboom@hotmail.nl of toonkuppen@ziggo.nl

OUWE KNARREN

De auteurs noemen zichzelf twee ouwe knarren, samen zijn ze 145 jaar oud. Ze verwonderen zich er over dat leeftijd ook maar een getal is waar je niets mee kunt. Beiden zitten nog boordenvol plannen, waarmee ze nog jaren vooruit kunnen. Hun partners zijn al jaren geleden overleden, maar dat heeft van hen geen trieste figuren gemaakt, integendeel. Als beide heren bij elkaar zijn, speelt hun humor en hun onderlinge chemie hoogtij en dat is een belangrijk levenselixer, melden ze.

INDONESIË

Jeffrey Meijboom geboren in 1953 in Indonesië trad vele jaren op in binnen- en buitenland met zijn Indonesische Dansgroep: Bunga Melatie. Ondanks zijn leeftijd treedt Jeffrey nog steeds op en vertelt met heel veel passie tussen de door hem gecreëerde dansen over zijn geboortelandI ndonesië. Jeffrey heeft als danser/choreograaf altijd de spiritualiteit in zijn dans centraal gezet, waardoor hij en zijn groep figuurlijk de sterren van de hemel hebben gedanst. Jeffrey voelt zich mede door zijn passie voor spirituele choreografie, ook voor 100% een spiritueel dichter.

Toon Kuppen geboren in 1948 in Culemborg, schrijft teksten, columns, gedichten en verhalen en is beeldend kunstenaar en heeft diverse groepstentoonstellingen op zijn naam staan onder andere: Taranaki Art Review, Govett, Brewster Art Gallery, New Plymouth Nieuw-Zeeland. En solo-tentoonstellingen onder andere: De Schuilhoek in Heemskerk en J.A. den Hartog in Culemborg, alsmede in: The Rose Garden in Waitara Nieuw-Zeeland.

Vanaf zijn 23e jaar was hij vele jaren actief als trouwambtenaar. Hij heeft er zelfs een bekroond boek over geschreven, getiteld: Ja ik wil! Uit het leven van een trouwambtenaar.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie