Den Dolder.nl en Kringloop werken samen aan derde deelkast in het dorp.
Den Dolder.nl en Kringloop werken samen aan derde deelkast in het dorp. Petra Koek

Deelkast 3: kom onthullen en vullen!

20 februari 2024 om 09:21 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 15 maart om 14.00 uur wordt de derde deelkast van Den Dolder geplaatst naast de Werkwinkel en Jan Star Bloemen, op de Dolderseweg 79a.  U bent van harte uitgenodigd om bij dit kleine feestje aanwezig te zijn.

De derde deelkast is mogelijk gemaakt door de Maria Christinakerk door een collecte tijdens de gezamenlijke oecumenische viering vorig jaar. De kast is gemaakt en wordt geplaatst door Kringloop Zeist.

De deelkasten zijn  bedoeld voor alle Doldenaren. Voor inwoners die voedsel en verzorgingsproducten (even) niet kunnen betalen en voor hen die graag willen delen. U kunt altijd iets uit de kasten pakken wat u nu nodigt hebt. En u kunt altijd wat in de kasten zetten wat u kwijt kunt. Samen voor elkaar dus. 

Fijn als u wat vulling meeneemt voor de deelkast. Graag uitsluitend houdbare producten, zoals etenswaar in blik of pot, pakken rijst en macaroni en artikelen voor de lichamelijke verzorging zoals tandpasta, shampoo, deodorant en maandverband.

De andere twee deelkasten in Den Dolder staan aan de Pleineslaan 25 en naast Pelita aan de Dr. Ramaerlaan 2. Deze zijn gemaakt door Wij 3.0 en Kringloop Zeist en bekostigd door het wijkteam. Vrijwilligers houden de inhoud bij en DenDolder.nl is verantwoordelijk voor het beheer van de kasten zelf. Voor de kasten bij de Werkwinkel en Pelita loopt een aanvraag bij het Armoedefonds als MUP (Menstruatiemateriaal Uitgifte Punt). Stadslab Zeist coördineert dit binnen de gemeente Zeist.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie