Afbeelding
Wim van der Walle / Zonnebloem

Zonnebloemgasten genieten van ‘Bingo op de camping’

9 februari 2024 om 10:17 Maatschappelijk

ZEIST / WESTBROEK Op zaterdag 3 februari heeft de toneelvereniging Westbroek haar jaarlijks optreden verzorgd voor de Zonnebloem afdelingen Maartensdijk, De Bilt-Bilthoven en Zeist.

Opgevoerd werd het komisch blijspel ‘Bingo op de camping’, waarbij het ging om onder andere Jos, die recentelijk was ontslagen en daardoor flink uit zijn hum was, tegen zijn wil mee moet naar de camping. Hij vind kamperen maar kramperen en dat laat hij in de vele gesprekken met zijn vrouw en de langskomende kennissen goed merken. Hij vind het allemaal maar niets en had liever in een hotelg ezeten. Het bezoek wordt ook al niet op prijs gesteld. Ook zijn buren vind hij maar niks. Zij lijken wel niet goed wijs, want wie neemt er nu een cavia op vakantie mee? Die krijgt achteraf nog een lang staartje. ‘Wat je zaait, zul je oogsten’ en dat doet Jos dan ook.

De ruim tachtig gasten hebben genoten van deze geweldige middag met zowel tijdens de pauze als na afloop koffie, thee, drankjes en wat lekkers.

AFDELING ZEIST

Zonnebloem Zeist bestaat sinds 1979, dus dit jaar al 45 jaar. De afdeling heeft circa 130 deelnemers en ongeveer 30 vrijwilligers. Er worden ook reisjes georganiseerd en lezingen, uitvoeringen en voorstellingen bezocht. Daarnaast vinden thuisbezoekjes plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie