Afbeelding

Lab Lou is open; huur een flexplek of een vergaderruimte

24 februari 2024 om 09:24 Maatschappelijk

ZEIST Lab Lou heeft in februari de deuren geopend. Het initiatief ontving de afgelopen maanden veel steun en hulp uit de omgeving. Dankzij al die hulp is het oude tuincentrum Akkerflora omgetoverd tot een toegankelijke, fijne en creatieve werk- en ontmoetingsruimte.


Lab Lou beschikt over 10 flexplekken, die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Daarnaast heeft Lab Lou twee vergaderruimtes, een workshopruimte en een grote ontmoetingsruimte die tevens als symposiumzaal dient. Binnenkort starten de eerste culturele en creatieve activiteiten.

Lab Lou is gevestigd aan de Weteringlaan 1, De Bilt (bebouwde kom Zeist). Er zijn inmiddels verschillende ondernemers en organisaties neergestreken en Lab Lou heeft nog een paar opties voor vaste verhuur.

De missie van Lab Lou is mensen met elkaar in verbinding brengen en door de inzet van een duurzame en creatieve werkgemeenschap nieuwe sociale initiatieven voor de regio ontwikkelen. Lab Lou is een samenwerkingsverband tussen Stadslab Zeist en Stichting LOU. Reserveren en informatie: www.lablou.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie