Afbeelding
EXTRA FOTO’S

Avond4daagse Zeist? Vier fantastische dagen!

9 juni 2023 om 17:54 Maatschappelijk

ZEIST ,,Chapeau.’’ Bij de traditionele ontvangst van de jubilarissen maakte burgemeester Janssen  de organisatie van de Zeister Avond4daagse een compliment. Bijna 3700 wandelaars hebben vier dagen lang genoten van de mooie omgeving van Zeist. Een veelvoud daarvan kwam kijken naar het defilé. 

Het was een topjaar waarin het aantal deelnemers omhoog schoot. Toegegeven; er waren iets minder vrijwilligers dan voorgaande keren, waardoor de routes minder door straten gingen en vaker werd gekozen voor een bosparcours. Maar zelfs dat pakte goed uit; in een bos loop je koeler dan tussen de bebouwing.

Mensen die minimaal 50 keer hebben meegelopen en wandelaars die de 25, 30, 35, 40 of 45 keer volmaken worden voor het defilé ontvangen in het gemeentehuis en mogen met het college van burgemeester en wethouders op het bordes als toeschouwer genieten van de laatste kilometers.

Met 68 keer spant Cor Helmes de kroon. Rik Jansen liep 66 keer mee. Bernard Balk maakte de zestig vol, Choe Claessens en Elma Colenbrander liepen 55 keer en Gerrit van Meerlo net een keer minder. Henk Ruijssenars liep 51 keer. Jan Lantinga en Inger Haringa kregen hun vijftigste medaille. Bianca Koppenol liep 30 keer mee. Gerda van Werven en Ingrid Slagboom stonden dit jaar voor het eerst op het podium; zij liepen de Avond4daagse al 25 keer.

Burgemeester Koos Janssen kreeg een eremedaille uitgereikt. Het was immers de laatste keer dat hij als burgemeester betrokken is bij de Zeister Avondvierdaagse.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie