Afbeelding

Acda en de Munnik, Karsu en Bee Gees Forever in tuin Paleis Soestdijk

29 februari 2024 om 21:59 Muziek

BAARN Vandaag zijn er nieuwe namen aan het programma van Royal Park Live 2024 toegevoegd. Acda en de Munnik geven op 5 juli een concert, Karsu op 12 juli en Bee Gees Forever staat op 14 juli op het podium in de tuin van Paleis Soestdijk. Het is dit jaar de zevende editie van de jaarlijks terugkerende concertserie op Paleis Soestdijk. De kaartverkoop van de drie concerten start aanstaande vrijdag 1 maart om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

Thomas Acda en Paul de Munnik kondigden na een pauze van acht jaar hun reünie aan en verkochten in één uur zes keer de Ziggo Dome uit. Samen met een liveband spelen ze onder andere nummers van hun nieuwste album ‘AEDM’, maar hits als ‘Niet Of Nooit Geweest’, ‘Het Regent Zonnestralen’ en ‘De Kapitein Deel II’ zullen zeker niet ontbreken.

Op 12 juli geeft Karsu een special XL concert. Met haar unieke mix van pop, jazz en Turkse muziek gaf ze al eerder concerten in Het Concertgebouw en Carnegie Hall en werd ze door Harper’s Bazaar uitgeroepen tot vrouw van het jaar 2023. In 2021 maakte Karsu veel indruk door haar deelname aan het tv-programma ‘Beste Zangers’. Royal Park Live is één van haar weinige concerten van Karsu deze zomer. Roxeanne Hazes is tijdens dit speciale XL concert te gast. Ook Roxeanne maakte indruk bij het tv-programma Beste Zangers en onlangs verscheen haar album ‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’.

Bee Gees Forever neemt je met hun muzikale interpretatie van de Bee Gees mee terug in de tijd. Met hun ode aan pop- en discolegendes Barry, Robin & Maurice Gibb werd de band vorige week uitgeroepen tot winnaar van het SBS6-programma ‘The Tribute: Battle of the Bands.’ Het voorprogramma van deze avond wordt verzorgd door A*Fever, volgens velen de beste ABBA tributeband van Nederland. Bewapend met extravagante kostuums, spiegelbollen en plateauzolen vertolkt de band iconische nummers als ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’.

Eerder werden al concerten van Floor Jansen, Racoon en Passenger aangekondigd.

Royal Park Live vindt plaats in Baarn op het landgoed van Paleis Soestdijk. In voorgaande jaren gaven onder meer Eros Ramazzotti, Ludovico Einaudi, Sting, Beth Hart, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Jamie Cullum, CHIC & Nile Rodgers en Van Morrison uitverkochte concerten. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Sinds december 2017 is het landgoed van Paleis Soestdijk in eigendom van de MeyerBergman Erfgoed Groep en wordt herontwikkeld tot een inspirerend platform en podium voor innovatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie