Ondanks het slechte weer kwamen belangstellenden afgelopen zondag 27 november in groten getale naar de St. Josephkerk voor de Top 2000 viering.
Ondanks het slechte weer kwamen belangstellenden afgelopen zondag 27 november in groten getale naar de St. Josephkerk voor de Top 2000 viering. Eigen foto

Veel belangstelling voor Top 2000-viering in Zeist

30 november 2022 om 07:46 Muziek

ZEIST In de Sint Josephkerk was zondag een Top 2000 viering. Onder de noemer ‘Milk and Honey’ zong een groep gepassioneerde en getalenteerde jongeren - onder pianobegeleiding van Melle van Huystee en begeleid door Melissa Zijsling - verschillende (pop)songs binnen de thema’s geloof, hoop en liefde. 

De nummers werden geïntroduceerd door pastoor Harrold Zemann en pastoraal werker Nelleke Spiljard, door middel van mooie teksten en persoonlijke verhalen. De jongeren werden bijgestaan door zangeres Pearl Jozefzoon, die het nummer ‘Oh Happy Day’ begeleidde en meezong, en ook nog een solonummer ten gehore bracht.


ZINGEN EN SWINGEN Tijdens de viering werden onder andere Pianoman van Billy Joel, La vie en rose van Edith Piaf, ABBA’s Dancing queen en een Disneymedley gespeeld. Daarbij konden de jongeren op veel enthousiasme rekenen vanuit de kerk. Er werd meegezongen, -geklapt en stiekem zelfs een beetje -geswingd. Maar ook een lezing, het aansteken van een kaarsje en de zegen waren voor iedereen bijzondere momenten.

VOLGENDE KEER MEEDOEN? De organisatie was in handen van Marianne van der Laan en Melissa Zijsling. Wegens het grote succes kijken zij  vooruit naar mogelijke toekomstige, muzikale vieringen. Hierbij wordt (jong) talent aangemoedigd zich aan te melden! Dit kan via Instagram @milkandhoneynl of door te mailen naar marianvanderlaan1951@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie