Afbeelding

Doneer een boom voor ’t Volle Bos in Zeist!

14 oktober 2023 om 07:52 Natuur en milieu Duurzaam Zeist

ZEIST Voedselbosrand ’t Volle Bos in Vollenhove is een crowdfunding gestart voor de aanschaf vanbomen, planten en materiaal. De voedselboswachters werken hiervoor samen met The Pollinators,een stichting die zich inzet voor het welzijn van bestuivende insecten. De crowdfunding loopt tot en met 1 november, daarna gaan de bomen de grond in. Doe jij ook mee?


De voedselbosrand in Vollenhove is volop in ontwikkeling. Onze voedselboswachters werken regelmatig met schoolkinderen en mensen uit de wijk aan het onderhoud. Af en toe wordt er geoogst. Het najaar is de ideale tijd om extra bomen te planten. Om dit te bekostigen doet ’t Volle Bos mee met Treevember,e en initiatief van The Pollinators. Met de actie Treevember steunen The Pollinators de voedselbosbeweging in Nederland. De crowdfunding krijgt financiële steun van Natuurhuisje. Je kunt rechtstreeks doneren aan ’t Volle Bos via deze link https://www.actie.thepollinators.org/fundraisers/volle-bos-zeist.

Je vindt daar alle informatie over de plannen en wat daarvoor nodig is. Op zaterdag 18 november steken de voedselboswachters de handen uit de mouwen tijdens een feestelijke boomplantdag. Iedereen is welkom! Het feest begint om 11:00 uur en gaat door tot 15:00 uur. 

Je vindt de voedselbosrand naast basisschool Op Dreef aan de Laan van Vollenhove 1457, 3706 EW Zeist.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie