Bosgaarde in Kerckebosch.
Bosgaarde in Kerckebosch. Eigen foto

Verkoop 30 woningen Bosgaarde Zeist start 8 september

5 september 2022 om 22:12 Nieuwbouw

ZEIST Op donderdag 8 september start de verkoop van Bosgaarde in de wijk Kerckebosch in Zeist. De verkoop vindt geheel digitaal plaats via www.bosgaarde.nl, vanaf 13.00 uur. Dat maakt de bouwer bekend, het bedrijf Trebbe uit Zwolle.

Trebbe: ,,Bosgaarde wordt gerealiseerd in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. De veelzijdige natuur ligt hier binnen handbereik. Daarnaast ben je binnen tien minuten fietsen in het gezellige centrum van Zeist.

Ook Bosgaarde zelf wordt een natuurrijke leefomgeving. Er wordt verbinding gezocht met de heide en het bos, door van Bosgaarde een licht glooiend gebied met ruimte voor de natuur, met onder meer bomen en zandgrond, te maken. In het landschap komt het sociale karakter van deze buurt volop tot uiting. Er komen wandelpaden, ontmoetings- en speelplekken. In Bosgaarde gaan duurzaamheid en natuurinclusiviteit hand in hand.
De landschappelijke inrichting is natuurinclusief. Er is veel ruimte voor groen. Door te kiezen voor zo min mogelijk verharding en waterpasserende bestrating wordt hier bewust omgegaan met water.’’

De bouwer vervolgt: ‘’De rug-aan-rug-woningen zijn zeer energiezuinig, ze zijn uitgerust met een zonnekap. Duurzame deelmobiliteit die ook fungeert als ‘buurtbatterij’ doordat accu’s naast het opladen ook energie kunnen bufferen en op een later moment kunnen terug leveren.’’

,,Bosgaarde omvat dertig rug-aan- rug woningen bestemd voor de verkoop. De woningen zijn zeer energiezuinig en hebben een natuurlijke uitstraling. Bij alle woningen geniet je van de groene en kindvriendelijke omgeving en zit je heerlijk op je eigen terras. Van een mooie hoekwoning tot een comfortabele tussenwoning. Alle woningen zijn compleet met keuken en badkamer, hebben twee slaapkamers en een eigen parkeerplek in de stallinggarage. Naast de dertig duurzame koopwoningen biedt Bosgaarde ook plaats aan 27 sociale huurappartementen.’’ Aldus het Zwolse familiebedrijf.


MEER INFORMATIE De start verkoop van Bosgaarde Zeist verloopt volledig digitaal. Vanaf 8 september, 13.00 uur zijn alle verkoopstukken zoals de brochure te vinden op www.bosgaarde.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie