Afbeelding
Eigen foto

Montessori Kerckebosch bestaat 25 jaar en viert lustrum!

7 juni 2022 om 07:50 Onderwijs

ZEIST De Wereldkidz Montessorischool in Kerckebosch, Zeist vierde afgelopen week haar 25-jarig bestaan. Het was een feest waarbij de hele school betrokken was. Op maandag 23 mei gingen de kinderen zelf aan de slag tijdens diverse verrassende workshops. Op dinsdag 24 mei bezocht de hele school de Efteling!

Door corona werden de feestelijkheden even uitgesteld maar nu kon het 25-jarig bestaan dan toch echt gevierd worden.

LUSTRUM LIED Op maandag 23 mei startte de dag met het enige echte Montessori Kerckebosch Lustrum lied. De leerlingen hadden goed geoefend om het nieuwe lied voor alle ouders te zingen. Daarna gingen de leerlingen in diverse workshops aan de gang om nieuwe dingen te leren door met hun talenten aan de gang te gaan. Er waren onder andere workshops djembé spelen, free runnen, lekkere gezonde hapjes maken, dansen, grimeren of een knikkerbaan maken. 

VLOG MET OUD-LEERKRACHTEN Zelfs een aantal oud-leerkrachten van de school kwam een kijkje nemen. Zij werden door leerlingen geïnterviewd en hiervan werd een echte vlog gemaakt. In de middag was er een inloop voor de ouders aan wie de geleerde kunsten werden gepresenteerd. De gemaakte hapjes vonden gretig aftrek bij de leerlingen en hun ouders.

EFTELING Het lustrumfeest werd afgesloten met een bezoek aan de Efteling waar de kinderen genoten van alle attracties.

Zoals de kinderen zelf zongen in hun lied “Daar in de Zeister bossen zitten wij op onze stek!”

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie