V.l.n.r. Hans Peter Bos, penningmeester stichting Meerklankvrienden, Mieke Willemse lid stichting Meerklankvrienden, Astrid Stoffelsen manager DMP Bennink, Maurice Pastoor Directeur DMP Bunnik, Wouter Hillen senior Projectmanager.
V.l.n.r. Hans Peter Bos, penningmeester stichting Meerklankvrienden, Mieke Willemse lid stichting Meerklankvrienden, Astrid Stoffelsen manager DMP Bennink, Maurice Pastoor Directeur DMP Bunnik, Wouter Hillen senior Projectmanager. Ria Pastoor

Schoolplein VSO Meerklank feestelijk geopend

6 jul, 14:27 Onderwijs

ZEIST Donderdag 30 juni is het schoolplein van VSO Meerklank feestelijk geopend. Omdat zij niet op het tijdstip van de opening aanwezig kon zijn, bracht wethouder Angèle Welting ‘s ochtends al een bezoek aan de school. Zij werd rondgeleid en geïnformeerd over school door vier enthousiaste leerlingen.

Bijna vijf jaar geleden is het gebouw in gebruik genomen met een schoolplein bestaande uit veel stenen en een ‘hufterproof’ inrichting. Fasegewijs is er door leerlingen en het team hard gewerkt om het plein een groene en gezellige uitstraling te geven. Ze hebben hierbij meerdere malen hulp gekregen van zogenaamde ‘klussenteams’, bedrijven die door ‘Samen in Zeist’ vanuit Maatschappelijk betrokken ondernemen aan de school gematcht werden.
Tijdens deze teambuildingsdagen werkten de leerlingen samen met het team van een bedrijf.

Zo heeft PGGM en de RK Woningbouwvereniging de handen uit de mouwen gestoken. Het voormalig Zeister bedrijf DMP spant wel echt de kroon: zij hebben drie keer een dag geklust met meer dan twintig mensen. Ook doneerde het een boom, veel beplanting, een mooie boombank en een picknicktafel.
De aanleg en het realiseren van de inrichting van het plein is met name door het inzetten van een subsidiefonds door de Stichting Vrienden van Meerklank tot stand gekomen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
En weg zijn de borden... 7 uur geleden
Afbeelding
‘Plogging’: ruim zwerfafval Vuelta-parcours op 9 uur geleden
Afbeelding
Zondagmiddag in Slottuintheater: popconcert voor kinderen 15 uur geleden
Afbeelding
Saestum Skills Clinic voor kinderen 15 uur geleden
Afbeelding
Masterclasses voor strijkkwartetten 17 uur geleden
Afbeelding
Open tuin met zilverwerk uit Zeist 11 aug, 16:13
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta op 19 en 20 augustus 11 aug, 14:55