Expedition Next Level oktober 2022
Expedition Next Level oktober 2022 Dennis Deelen

Tweedaags event biedt tieners zelfvertrouwen

29 januari 2023 om 16:08 Onderwijs

ZEIST In de voorjaarsvakantie, op 1 en 2 maart, organiseert Teens on Fire weer Expedition Next Level, een event voor jongeren uit Zeist uit klas 1, 2 en 3. Op het programma staan energieke groepsopdrachten, uitdagingen met vuur en ijs, vertrouwensoefeningen, een talentenspel, een boksclinic en nog veel meer! 

Twee dagen lang energie voelen, lachen, jezelf zijn in de groep, nieuwe vrienden maken, lef ervaren, en nog beter weten waar jij goed in bent en hoe je jouw talenten inzet. Samen met een clubje leeftijdsgenoten van verschillende scholen uit de regio Utrecht-Amersfoort. 

Ook dit keer vindt Expedition Next Level plaats  bij StayOkay Utrecht-Bunnik, midden in de natuur van Landgoed Rhijnauwen.

POSITIEF ZELFBEELD Tieners zijn nog volop in ontwikkeling. De events van Teens on Fire helpen op een leuke, ervaringsgerichte manier bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, onder begeleiding van professionele jongerencoaches.

GEEN ENTREEPRIJS Omdat Teens on Fire er is voor álle tieners, wordt er geen entreeprijs gevraagd. Na afloop krijgen ouders de mogelijkheid voor een vrijwillige donatie, zodat Teens on Fire deze events kan blijven aanbieden voor alle jongeren.

Aanmelden kan vanaf nu via www.teensonfire.nl/aanmelden. Teens on Fire neemt dan contact met u op voor een korte intake.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie