Slaapspecialist van Ellen, Van Weedestraat 25 Soest, www.slaapspecialistvanellen.nl 035-6317351
Slaapspecialist van Ellen, Van Weedestraat 25 Soest, www.slaapspecialistvanellen.nl 035-6317351 Peter Beijer

Elke ochtend fris wakker worden

11 oktober 2021 om 16:35 Overig

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Thierry van Ellen zich met zijn beddenspeciaalzaak in Soest heeft gevestigd. Slaapspecialist Van Ellen heeft in die periode een uitgebreide en trouwe klantenkring opgebouwd. Met een uitgebreid en kwalitatief sterk aanbod heeft de slaapwinkel aan de Van Weedestraat 25 meer dan genoeg keuze.

Regio - Thierry: ,,Niet alleen de inwoners van Soest, maar ook uit diverse andere plaatsen uit deze regio hebben onze winkel weten te vinden en waarderen onze producten. Ook in de tijden dat de coronacrisis op z’n heftigst was. Juist in tijden met onrust en stress merken mensen dat een goede nachtrust belangrijk is.”

Mario Boerefijn is de ervaren adviseur op het gebied van een kwalitatief goede nachtrust. ,,Wij zijn meer dan beddenspecialisten”, vertelt Mario. ,,Je moet het zo zien; het leven is topsport, wat je ook doet. Fysieke en lichamelijke inspanningen, in elke levensfase, vergen het nodige. ’s Nachts moet die batterij opgeladen worden. Wij hebben daarvoor de juiste artikelen, voor elke prijscategorie en met merken als Pullman en Mline hebben wij echt kwaliteit in huis.”

Thierry: ,,Wij hebben de expertise in huis om je een perfect slaapadvies te geven. ,,We maken inzichtelijk waarom een bepaald bed beter is dan het andere. Onze filosofie is om mensen een heerlijke en gezonde nachtrust te bezorgen. Het meest geschikte bed is lang niet altijd het duurste.”

Thierry geeft een voorbeeld: ,,De lengte van een bed en/of matras is belangrijk. Bij een gemiddelde lichaamslengte van rond de 175 cm voldoet een 200 cm lang bed, maar als je langer bent is een 210 cm lang of zelfs 220 cm lang bed fijner. Je moet er rekening mee houden dat je een ongeveer 20 cm langer bed nodig heeft dan je eigen lengte. Maar niet alleen de lengte is belangrijk Het gewicht is belangrijk voor de juiste hardheid van het matras. En het postuur is evident voor de breedte van het bed en het matras. Hoe meer ruimte hoe meer comfort is mijn stelling.”

Mario: ,,Daarnaast vinden wij service, naast advies, ook belangrijk. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken wat er met je oude matras moet gebeuren. Wij nemen het oude matras in. Wij hebben contacten met een grote landelijke kringloopwinkel die de matrassen laat hergebruiken in derde wereldlanden en opvanghuizen. Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Met onze haal- en brengservice komt ons bezorg- en montageteam bovendien tot in de slaapkamer.”

Thierry: ,,Voor de aankoop van een gezonde nachtrust wil je geen slapeloze nachten hebben. Kom dus snel langs en laat je inspireren, zodat je elke ochtend fris en gezond wakker wordt.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie