De kinderen van groep 6 van de Rehobothschool met juf Sanne (links) en van links naar rechts opa Willem, opa Evert en opa Kees.
De kinderen van groep 6 van de Rehobothschool met juf Sanne (links) en van links naar rechts opa Willem, opa Evert en opa Kees. Foto: Maarten Bos

Bezoek leerlingen Rehoboth aan Het Goede Doel werd feest

Overig

De lange kerstvakantie is voorbij en de scholen zijn weer open. Bij kringloop Het Goede Doel aan de Dijnselburgerlaan hebben ze dat geweten. 

Zeist - Twaalf leerlingen van groep 6 van de Rehoboth school bezochten de Zeister kringloop. Het bezoek werd een feest. Groep 6 is bezig met een project over de circulaire economie. ,,Laten we dan ook een kringloopwinkel bezoeken”, opperde de juf, ,,want daar wordt de kringloopeconomie in praktijk gebracht”. 

Kringloop Het Goede Doel is bij de school om de hoek, dus een afspraak was snel gemaakt. De scholieren vonden het prachtig. Ze werden rondgeleid door drie vrijwilligers: opa Kees, opa Willem en opa Evert. De leerlingen keken hun ogen uit. Een onderwijzeres begeleidde de groep. Deze juf heeft trouwplannen en werd daarom in een trouwjurk gehesen. Die jurk was natuurlijk voorhanden in de winkel. 

Rehoboth is een christelijke school en ook kringloop Het Goede Doel heeft een christelijke grondslag. Je vindt er de gebruikelijke goederen van een kringloop, maar bijvoorbeeld ook een zeer uitgebreide collectie christelijke boeken. Het Goede Doel bevindt zich sinds december 2020 op de huidige zeer ruim opgezette locatie.

advertentie
Afbeelding
Trevira2000 in De Wijngaard 20 uur geleden
Afbeelding
Afdeling Zeist van Alzheimer Nederland zoekt pr-vrijwilliger 23 uur geleden
Afbeelding
Meer burenoverlast door corona 20 mei, 18:00
Afbeelding
Geslaagde jubileumdag van 50-jarige De Wittenberg 20 mei, 14:09
Afbeelding
Visles op Seyster College Zeist 20 mei, 13:30
Afbeelding
Michiel Slob haalt Appeltje van Oranje op bij koninklijk paar MET VIDEO 20 mei, 08:38
Afbeelding
Tenderteam in Zeist laat zien waar uw onderneming goed in is 19 mei, 18:00