Afbeelding
Eigen foto

Welke Zeister held verdient een lintje in 2023?

5 maart 2022 om 16:15 Overig

ZEIST Mensen die iets bijzonders doen voor de samenleving verdienen een schouderklop. Denk aan een familielid, kennis of collega die al vele jaren vrijwilligerswerk doet. Of iemand die een uitzonderlijke werk gerelateerde prestatie heeft geleverd. Vaak zijn dit bescheiden mensen, die vanuit hun hart iets voor een ander doen. Zij zijn een mooi voorbeeld voor anderen. Juist zij mogen in het zonnetje gezet worden en kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke Onderscheiding, meldt de gemeente Zeist.

Elk jaar reikt de burgemeester, namens de Koning, deze onderscheidingen uit tijdens de Lintjesregen op de laatste werkdag voor Koningsdag. Ook door het jaar heen kunnen mensen een Koninklijke Onderscheiding krijgen. Dat gebeurt dan tijdens een bijzonder moment, zoals een jubileum.

Wilt u iemand voordragen?
Kent u iemand die zich al 15 jaar of langer inzet voor de samenleving of iets uitzonderlijks heeft gedaan? Mag die persoon niet missen tijdens de Zeister Lintjesregen in 2023?
U kunt iemand voordragen via www.lintjes.nl/voordragen. Hier vindt u ook informatie en een video over het aanvraagproces, met een link naar het eerste verzoekformulier.

Aanleveren vóór 1 juni 2022
De complete aanvraag dient uiterlijk 1 juni 2022 te zijn ingediend. De voordrachten worden vervolgens op lokaal, provinciaal én landelijk niveau beoordeeld.

Vragen?
Uiteraard kunt u ook eerst contact opnemen met onze kabinetsmedewerkers. Petra Hazeleger en Else Meijer helpen u graag. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14030 en per email: secretariaatburgemeester@zeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie