Tas & Meer aan de Slotlaan in Zeist is van alle markten thuis.
Tas & Meer aan de Slotlaan in Zeist is van alle markten thuis. Stan Bos

‘Tien procent korting op werktassen bij Tas & Meer’

14 april 2022 om 14:01 Overig

ZEIST Nieuwe werktas of koffer nodig? Of toe aan een ander vest of nieuwe ovenwanten? Tas & Meer aan de Slotlaan in Zeist is van alle markten thuis, ook als u op zoekt bent naar de laatste mode of voor leuke spulletjes in huis. In april geeft Tas & Meer tien procent korting op werktassen.

Stan Bos

Amper een jaar geleden zag Carla Schoen, met haar broer Eelco mede-eigenaresse van diverse vestigingen van Ger Schoen Lederwaren, tegenover de C&A op de Slotlaan in Zeist het voormalige pand van Engel Mode leegstaan. Omdat nooit geschoten altijd mis is, belde Carla de makelaar om te vragen naar de mogelijkheden. Het was liefde op het eerste gezicht.

Bij Tas & Meer verkopen ze niet alleen tassen, maar ook kleding, sieraden en leuke spulletjes voor in huis zoals kandelaars, keukenschortjes en ovenwanten. Ook voor een portemonnee van het merk Secrid, reisartikelen en koffers kunt u gerust binnenlopen bij Tas & Meer. De gezellig ingerichte winkel verkoopt namelijk ook leuke koffers van SuitSuit en Samsonite in opvallende, frisse kleuren. Stap ook gerust eens binnen als u op zoek bent naar een rug- of werktas van Castelijn & Beerens, maar ook voor armbanden, sieraden en leuke kleding in het lagere prijssegment.

PAPLEPEL

Het ondernemerschap is Carla met de paplepel ingegoten. Haar vader Ger begon vijftig jaar geleden met een schoenmakerij in Utrecht. ,,In de loop der jaren is hij er van alles naast gaan verkopen”, vertelt Carla. ,,Dan moet je denken aan klompen, schapenvachten en tassen. Hij begon aan de Steenweg in Utrecht een schoenmakerij en opende later aan de overkant een tassenwinkel. Ook kwam er een vestiging aan de Lijnmarkt bij.’

Eind jaren tachtig stapte Carla’s broer Eelco in de zaak. Zij was op dat moment nog stewardess bij de KLM, maar toen er begin jaren negentig een winkel in Amersfoort leeg kwam te staan en hun vader een kijkje wilde nemen, zei Carla: ‘Dan ga ik met je mee’. ‘Toen we daar waren, zei ik: “Als jij die winkel overneemt, kom ik bij je werken”. Ik ben toen gestopt als stewardess en als fulltimer bij mijn vader in dienst gekomen.’

VIJF ZAKEN

De familie Schoen runt vijf zaken: één in Utrecht, één in Amersfoort, één in Arnhem en twee in Zeist. De andere Zeister vestiging zit op het Belcour en heet Ger Schoen Lederwaren. ,,Beide winkels bijten elkaar niet, want dat is een heel ander concept. Op het Belcour verkopen we reisbagage en tassen, dat is meer een traditionele lederwarenzaak. Bij Tas & Meer kunnen mensen ook binnenlopen voor de laatste mode.’

In de winkel in Zeist, waar het draait om harmonie en gezelligheid, staan Marijke, Tatiana en Floor, de dochter van Carla, klaar om u te verwelkomen en adviseren. Bijvoorbeeld over de speciale voorjaarsactie, want de hele maand april geeft Tas & Meer tien procent korting op alle werktassen.

Tas & Meer aan de Slotlaan 196 in Zeist is op maandag geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdagen gaat de deur om 10.00 uur open en om 17.00 uur dicht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie