Guus Westdorp zing Ramses Shaffy.
Guus Westdorp zing Ramses Shaffy. Eigen foto

‘Kunst voor Oekraïne’ in Den Dolder levert € 7.600,- op

15 april 2022 om 14:32 Overig

DEN DOLDER - De afgelopen weken stond De Gehoorzaal op de Willem Arntszhoeve in het teken van Oekraïne. Met de verkoop van kunst, exposities en maar liefst twee concerten, probeerde de organisatie zoveel mogelijk geld op te halen voor de miljoenen mensen die op de vlucht zijn geslagen.


Op zondag 20 maart zong Guus Westdorp liederen van Ramses Shaffy tijdens het eerste benefietconcert. Op vrijdagavond 1 april was het podium voor Anita van Soest en Bas Verheijden. Zij brachten een prachtig en intiem theaterconcert over het leven en de liefdes van Belle van Zuylen. Op beide avonden werden kunstwerken van diverse kunstenaars verkocht, waarvan de opbrengst gedoneerd werd.


In totaal bracht de actie Kunst voor Oekraïne maar liefst € 7.600,- op die geheel ten goede kwam aan Stichting Samenwerkende Hulporganisaties, Giro 555.
‘’We zijn iedereen die de concerten bezocht of kunstwerken kocht enorm dankbaar. Gezamenlijk hebben we de vluchtelingen een flink hart onder de riem kunnen steken.
Maar we hadden dit niet kunnen realiseren zonder de kosteloze inzet van Guus Westdorp, Anita van Soest, Bas Verheijden, Jaap Blauwendraat, Stichting P’Arts en Wilgehof en Sodaar’’, meldt de organisatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie