Afbeelding

ezels van de sociëteit vieren de zomer met open weekend in 2de week van juni

1 juni 2022 om 14:43 Overig Deel je nieuws

Na bijna twee jaar mag het weer, een echte Open Dag voor iedereen die kennis wil maken met onze bewoners en het werk van alle vrijwilligers bij de Ezelsociëteit in Zeist zou willen zien én   natuurlijk voor iedereen die al lang weet wat we doen en er gezellig bij wil zijn.

Want wat hebben de ezels en wij hier lang op moeten wachten. Door alle corona maatregelen is het helemaal niet mogelijk geweest om welk feestje dan ook te vieren. En ondanks dat het voor niemand hele fijne jaren zijn geweest, hadden wij wel zeker een aanal redenen voor zo’n feestje. We hebben ons grootste project tot nu toe de aanleg van het Donkey Paradise afgerond, we bestonden maar liefst al 20 jaar en we zijn samengegaan met Stichting Opvang Ezels. Genoeg reden daar even bij stil te staan en dat doen we dus nu door middel van een heus Open Weekend.

Op vrijdag 10 juni zijn we gesloten voor bezoekers omdat we dan onze pleeglocaties uitnodigen en ze verwennen met een lekkere lunch en verschillende ezelworkshops. We hebben bijna 200 adressen door het hele land die ons helpen om voor onze ezels te zorgen en we zijn iedereen daar bijzonder erkentelijk voor en willen ze daar graag via deze weg voor bedanken.

Zaterdag 11 juni zijn de hekken van 11 tot 16 uur open VOOR IEDEREEN en is er van alles te doen op onze Open Dag. Van ezels knuffelen, tot aan een loterij, van demonstraties tot aan een kleine braderie met lekkere ijsjes, wafels en ezelspulletjes. Alle opbrengsten komen natuurlijk ten goede aan onze ezels. We nodigen dan ook iedereen uit om die dag langs te komen want het beloofd een hele leuke en gezellige dag te worden. En de vooruitzichten op goed weer zijn er zeker!! 

We sluiten ons Open Weekend af met een dag voor onze vrijwilligers want zonder hen zouden we sowieso tot niets in staat zijn. Dat betekent dat op zondag 12 juni de Ezelsociëteit nog een keertje gesloten is voor bezoek en dat we onze vrijwilligers dus even welverdiend in het zonnetje zetten met een gezellig samenzijn en een hapje en een drankje. Al met al dus genoeg activiteiten om het begin van de zomer echt samen met de ezels te vieren en we hopen jullie allemaal op zaterdag 11 juni te ontmoeten aan de Zwitsersekade 5 in Zeist. De hekken zijn geopend van 11 tot 16 uur en parkeren mag op de parkeerplaats van Hotel Oud London.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie