Afbeelding

Arjen Robben gespot

17 juni 2022 om 18:02 Overig Deel je nieuws

Elk jaar wordt het KNVB Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd voor meiden en jongens uit groep 5 t/m 8. 

Zo ook vandaag. Kinderen uit het hele land waren aanwezig om lekker te voetballen. Ze speelden op de velden waar normaliter de Oranje-selecties trainen, aan de overzijde van de KNVB-Campus.

Prachtig weer, maar dankzij het bosrijke gebied ook her en der wat schaduw.

BN-Watcher Erwin van Veldhuizen reed langs de Campus en zag dat het nogal druk was. Hij besloot een kijkje te nemen en dit pakte voor hem goed uit.

,,Ik liep een rondje langs de velden, het was er goed druk. Opeens zag ik met pet en zonnebril op Arjen Robben langs het veld staan. Ik bedacht me geen moment en vroeg of ik een selfie mocht maken. Arjen had hier weinig trek in. Hij gaf aan dat als iemand het zag, iedereen wat van hem wilde. Ik liet hem even met rust, maar waagde voor vertrek toch nog een poging. Ik vroeg of ik hem wat artikeltjes mocht laten zien, zo liet ik hem o.a. het artikel uit deze krant zien met Louis van Gaal. Ineens stemde hij in met een fotomoment, maar het moest wel snel en zo, dat niemand het zag. Samen naast elkaar aan een picknicktafel werd de foto gemaakt”.

Een heel avontuur grapte Erwin, die aan de overzijde nog 2 voetbaldames spotte, te weten Daniëlle van de Donk en Stefanie van der Gragt.

,,Kan weer een ex-prof van wereldklasse bijschrijven. Want Arjen was niet 1 van de minste spelers die wij hebben gehad”. Aldus Erwin, die erg blij is met zijn foto. ,,Misschien niet mijn beste foto, maar wel 1 met een verhaal” knipoogt Erwin.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie