Han Willems bij de onzorgvuldig gedichte gaten in het wegdek aan de Van Ostadelaan.
Han Willems bij de onzorgvuldig gedichte gaten in het wegdek aan de Van Ostadelaan. (c)

Eindejaarsquiz De Nieuwsbode: vraag 7

26 december 2022 om 00:47 Overig Eindejaarsquiz

Met een fotoquiz kijken we terug naar het jaar 2022. Voor elke maand van het afgelopen jaar hebben we een foto uit De Nieuwsbode gepakt. Daaronder staat een meerkeuzevraag. Tot en met 31 december plaatsen we elke dag een vraag. 

Schrijf de letter bij het juiste antwoord op. Als u twaalf antwoorden goed hebt, vindt u een woord. Dat woord stuurt u voor 14 januari 2023 naar: denieuwsbode@bdu.nl
Onder de goede inzendingen verloten we mooie prijzen!

JULI

Han Willems is een van de oprichters van de succesvolle seniorenvereniging ASZ. Hij zit in de redactie van het ASZ-magazine, het ledenblad van de Algemene Seniorenvereniging Zeist. Hij fotografeert veel en verdienstelijk; recent exposeerde hij een selectie van zijn foto’s in de publiekshal van het gemeentehuis. Hij vroeg in de media aandacht voor de aantasting van het aanzien van Huis ter Heide door de aanleg van het glasvezelnet. Willems haalde het nieuws ook, toen hij -bijna zeventig jaar oud- met zijn dertienjarige kleinzoon Jimmy de 5800 meter hoge Kilomanjaro in Tanzania beklom.

7. Wat laat Han Willems zien op deze foto?

A. Hij legt uit hoe je je camera moet instellen om het verschil tussen asfalt en klinkers helder op een foto vast te leggen.

R. Hij wijst aan wat een bende de kabelgravers hebben achtergelaten.

S. Hij wijst erop dat de stenen in deze straat afkomstig zijn van de Kilomanjaro, de berg die hij met zijn kleinzoon heeft beklommen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie