Afbeelding
Pixabay

Brandstof wordt duurder, tijd om geld te besparen

11 november 2021 om 14:55 Partnercontent

Autorijden wordt er de laatste tijd niet goedkoper op. Voor een euro benzine betaal je de laatste tijd steeds meer. In een tijd dat diesel en benzine In Nederland duurder wordt, grijp je natuurlijk elke kans aan om zo goedkoop mogelijk te blijven rijden. 

De brandstofprijzen in Nederland rijzen de laatste maanden de pan uit. De prijs van een liter benzine is opgebouwd uit meerdere segmenten. Voor het grootste deel bestaat de prijs uit accijnzen (46 procent), maar ook de ruwe olieprijs en raffinagekosten (23 procent) zijn behoorlijk van invloed. Daarnaast hebben we ook nog te maken met BTW (17 procent), exploitatiekosten (11 procent) en opslag- en transportkosten (3 procent). Omdat veel van deze onderdelen de laatste maanden behoorlijk stijgen, stijgt ook de brandstofprijs flink.

Het loont daarom behoorlijk om scherp te kijken naar een goedkope autoverzekering. Via Autoverzekering.nl kun je gemakkelijk de premie voor je autoverzekering vergelijken. Ook kan je bijvoorbeeld gebruik maken van onder meer de gratis overstap- en opzegservice. Ook ontvang je deskundig advies en krijg je de laagsteprijsgarantie. Op deze manier heb je altijd toegang tot informatie voor een goedkope autoverzekering, die bij jou past.

Als je al jaren dezelfde autoverzekering hebt bestaat bovendien de kans dat de autoverzekering niet meer bij jouw auto past. Bijvoorbeeld omdat de dagwaarde zo veranderd is dat een andere dekking beter aansluit of omdat autoverzekeraars een scherpere premie hebben of een betere service bieden. Autoverzekering.nl helpt jou met het vinden van de beste autoverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie