Afbeelding
Foto Pixabay

Is een traplift voor mij de oplossing?

Partnercontent

Wordt de trap een steeds groter obstakel? Om toch in jullie geliefde huis te kunnen blijven wonen, is de installatie van een traplift wellicht de beste optie. In dat geval is Koninklijke Otolift Trapliften hét adres. 

In 1891 gestart als grofsmederij, ruim 130 jaar verder de grootste trapliftleverancier van Nederland. Koninklijke Otolift kan putten uit een rijkelijk gevulde historie. Wat in al die jaren niet is veranderd, is ons streven om het beste te doen voor onze klanten. Met onze trapliften zorgen we ervoor dat jij thuis kunt blijven wonen op het moment dat de mobiliteit vermindert, bijvoorbeeld door ouderdom of een ziekte. Otolift biedt altijd een oplossing op maat, aansluitend bij jouw wensen en situatie. 

Trapsituatie is bepalend
Is een traplift voor mij de beste oplossing? Het antwoord is waarschijnlijk ‘ja’ als een verbouwing niet mogelijk of wenselijk is en je een verhuizing liever vermijdt. Wat de mogelijkheden zijn hangt in belangrijke mate af van de trapsituatie. Onze adviseur brengt de situatie tijdens een thuisbezoek nauwkeurig in kaart. Otolift ontwikkelde hiervoor een unieke inmeet-app, waarmee de trap in twintig minuten wordt opgemeten. Daarna wordt bepaald welke traplift het meest geschikt is. In veel gevallen is dat de Otolift Modul-Air. Die zeer compacte, innovatieve traplift past in principe op iedere trap. De Modul-Air is ideaal voor montage aan de binnenzijde, waardoor de bredere buitenzijde beloopbaar blijft.

Tweedehands traplift
Otolift produceert zelf trapliften in de fabriek in het Zuid-Hollandse Bergambacht. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en in veel gevallen snel leveren. Na een opdracht kan Otolift vaak binnen twee werkdagen een traplift installeren. Een Otolift traplift is een kwaliteitsproduct met een levensduur van minimaal twintig jaar. Het is daarom volkomen logisch dat wij trapliften altijd proberen te herplaatsen. Een tweedehands traplift is net zo veilig als een nieuw exemplaar. Voor herplaatsing wordt de traplift gereviseerd, slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gratis naar 0800 444 7772 of ga naar www.otolift.nl

advertentie
Afbeelding
Ruim driehonderd jeugdige atleten in Zeist 2 uur geleden
Afbeelding
UITZeist! blikt vooruit op culturele zomer in Zeist 3 uur geleden
Afbeelding
Gedicht voor nieuwe Geiserhof in Zeist 15 uur geleden
Afbeelding
Schoolplein VSO Meerklank feestelijk geopend 19 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Zeist plaatst 150ste laadpaal 21 uur geleden
Afbeelding
Karin van Minnen uit Zeist bouwt mee aan exoskelet 21 uur geleden
Afbeelding
Steynlaan Zeist transformeert: appartementen en studio’s van maximale hoogte gisteren