Afbeelding
Foto door Ambitious Creative Co. - Rick Barrett op Unsplash

Investeren in sportieve relatiegeschenken: 5 tips

20 juni 2022 om 13:27 Partnercontent

Je kunt tegenwoordig voor iedere branche de perfecte relatiegeschenken vinden; van het bedrijfsleven tot in de bouw, bijvoorbeeld. Maar ook sportieve relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten. Heb je een onderneming in de sportbranche of ben je voor een ander soort onderneming toch op zoek naar sportieve bedrukte relatiegeschenken die mensen in hun vrije tijd kunnen gebruiken? Doe dan inspiratie op met de tips in deze blog!

Dorstlessers met logo

Tijdens het sporten is een lekkere slok water altijd een welkome verfrissing. Speel hier dan ook met je relatiegeschenken op in. Sportievelingen zullen namelijk altijd blij zijn met een dorstlesser als relatiegeschenk! Je kunt op dit gebied veel kanten op. Je kunt gaan voor een traditionele waterfles met logo, maar als je echt op zoek bent naar een relatiegeschenk met een sportieve look kun je het beste kiezen voor bedrukte bidons. Geef hem de kleur die past bij je onderneming en je hebt de beste bedrukte dorstlesser voor in de sportbranche!

Sportballen personaliseren

Wil je dat jouw klanten en (potentiële) relaties lekker sportief aan de slag gaan? Investeer dan in gepersonaliseerde sportballen. Je hebt dan ontzettend veel keuze; zo kun je bijvoorbeeld gaan voor tennisballen met logo in een gepersonaliseerde koker of juist voor een voet- of basketbal met opdruk. Of wat dacht je van een leuke gepersonaliseerde beachballset? Zeker met de zomer in zicht is dit een goed idee. De ballen kunnen dan worden meegenomen op vakantie of naar het strand!

Textiel bedrukken

In de sportbranche is het ook populair om textiel in te zetten als relatiegeschenk of merchandise. Je kunt dan ervoor kiezen om T-shirts of polo’s te bedrukken met jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo erop. Deze kun je dan uitdelen aan je leden, of aan mensen die geïnteresseerd zijn in het lid worden van bijvoorbeeld jouw sportclub. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor kleinere items gaan, zoals sokken met bedrukking of zweetbandjes met een logo erop. 

Sporttassen met opdruk

Ook sporttassen doen het goed als relatiegeschenk in de sport- of outdoorbranche. Ze zijn zo populair omdat ze in veel verschillende varianten en uitvoeringen te vinden zijn. Zo heb je echte sporttassen van groot formaat, maar zou je ook kunnen kiezen voor kleinere rugzakjes met opdruk. Veel mensen gebruiken tassen daarnaast om er een leuke goodiebag van te maken. Deze kun je dan weer erg handig gebruiken voor win- of weggeefacties. Schaf er een aantal extra aan zodat je ook je personeel er blij mee kunt maken!

Customized handdoeken

Tijdens het sporten zijn handdoeken altijd erg handig, maar ook na het sporten komt een handdoek van pas na een verfrissende douchebeurt! Daarom kun je als onderneming goed investeren in handdoeken met je bedrijfslogo erop die je vervolgens kunt uitdelen aan leden, klanten en zakenrelaties. Het is ook mogelijk om voor grote varianten te kiezen, zoals badlakens. Deze bieden net wat meer mogelijkheden; je zou er bijvoorbeeld je logo én bedrijfsnaam erop kunnen zetten. Daarbij kunnen deze grote handdoeken ook deze zomer lekker meegenomen worden naar het strand! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie