Afbeelding
Foto Pexels

Logo op tas bedrukken? Bekijk hier de mogelijkheden

22 november 2022 om 19:28 Partnercontent

Als je kiest voor tassen laten bedrukken heb je een goede keuze gemaakt. Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf, in welke branche dan ook? Dan kun je enorm gemakkelijk je bedrijf promoten wanneer je door straat loopt of bijvoorbeeld in het openbaar vervoer zit. Een tas heb je waarschijnlijk toch al nodig, dus waarom niet al met een logo erop? We leven in een wereld waar veel dingen digitaal gebeuren, te vinden en te zien zijn, maar er zijn natuurlijk nog steeds genoeg momenten waarin je tas kan opvallen. Het kan nooit kwaad om wat reclame te maken voor je bedrijf en voorbijgangers er attent op te maken.

WAAROM EEN LOGO OP TAS BEDRUKKEN?

Er zijn al meerdere redenen gegeven om een tas te bedrukken met een logo erop. Naast de al genoemde redenen, kun je het ook geven als een leuk geschenk. Bijvoorbeeld bij een evenement zoals een beurs of een ander soort. Of schakel bijvoorbeeld promotiemedewerkers in om ook de tas meteen mee te geven tijdens een bepaald project. Het is een veelgebruikt promotiemateriaal dat eigenlijk tijdloos is, je kunt het immers ook altijd gebruiken. Het is naast een leuk geschenk ook nog eens handig. Wanneer anderen het gebruiken worden ze telkens herinnert jouw bedrijf, en ook de reden waarom ze het moeten blijven onthouden. Ga bijvoorbeeld voor katoenen tassen bedrukken.

ALLEEN LOGO OF OOK EEN PRINT?

Dat is natuurlijk aan jou. Wil je alleen het logo erop laten drukken en het simpel houden, of wil je ook een grafische print erop wat onderdeel is van je huisstijl? Als je het simpel wilt houden en echt alleen het logo wil laten opvallen, kun je voor een effen kleur tas gaan met daarop het logo in een leuke kleur bijvoorbeeld. Daarnaast kun je de tas natuurlijk ook juist heel erg op laten vallen door de verdere huisstijl onderdelen erin te verwerken. Laat de vormgever van je logo en huisstijl ook de tas regelen, zo heb je zekerheid dat het op een professionele manier gebeurt.

INSPIRATIE VOOR EEN TAS BEDRUKKEN

Je wilt natuurlijk weten hoe je je tas het beste kunt laten bedrukken. Allereerst: denk na over wat voor kleur tas je wilt geven, welke opdruk en welke kleur je je logo erop wilt hebben. Zorg ook voor een professionele drukker die ook echt verstand heeft van de technische eisen ervan. Soms moet je het al drukklaar aanleveren, maar als je hier hulp bij nodig hebt is het belangrijk dat een bedrijf dit ook daadwerkelijk kan.

VOORDELEN VAN BEDRUKTE TASSEN EN TIPS

Zoals eerder genoemd kun je je bedrukte tas dus overal laten zien. Of je nou door straat loopt, in de supermarkt of wanneer je op reis bent. Zet bijvoorbeeld ook je Instagram pagina of website (of allebei) op de tas. Een voorbijganger die de tas ziet en nieuwsgierig is, kan meteen de pagina opzoeken. Zo weet je zeker dat iemand niet de kans mist om de website of sociale media pagina te bezoeken omdat de naam te snel voorbij is gegaan bijvoorbeeld, want dat zou zonde zijn. Zorg er ook voor dat als je dit doet, het goed leesbaar is en je het van een afstandje nog kunt zien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie