Afbeelding
Foto: Unsplash

5 onvergetelijke gezinsvriendelijke avonturen in Amerika

20 april 2023 om 07:53 Partnercontent

Is je gezin avontuurlijk en wil je graag een onvergetelijke reis maken naar Amerika? Dan zijn er genoeg toffe dingen om te ondernemen. Kies je voor een rondreis, dan is het ook goed om rekening te houden met bezienswaardigheden voor de kinderen. Van pretparken en stranden tot nationale parken: er is genoeg te beleven. Om jou inspiratie te geven voor leuke activiteiten voor met het gezin, zetten wij hieronder vijf gezinsvriendelijke avonturen in Amerika op een rijtje!

Disney World in Florida

Het pretpark Disney World, gelegen in Florida, is een droom van ieder kind. Dit grote pretpark voorziet jullie als gezin van allerlei attracties, shows, Disney-figuren en winkels. Het park bestaat uit meerdere thema’s, ieder met een eigen karakter en attracties. Het is daardoor mogelijk om meerdere dagen in Disney World te spenderen.

Voor zowel jong als oud is er genoeg te zien en te beleven. Je kijkt hier echt je ogen uit. Kies je voor een rondreis Amerika met gezin, dan is Disney World absoluut het ontdekken waard. Je krijgt er ongetwijfeld een mooie ervaring en maakt herinneringen die je je leven lang niet meer vergeet.

Yosemite National Park in Californië

Als je van plan bent door Amerika te reizen met het gezin, dan is ook Yosemite National Park in Californië een bestemming om te overwegen. Niet voor niets staat dit park bekend als een van de populairste nationale parken van heel het land. Dat heeft het park te danken aan zijn prachtige watervallen, wandelpaden en adembenemende uitzichten. Wandelen, fietsen, raften, zwemmen en dieren spotten, het kan hier allemaal. Het is een must-see bestemming voor gezinnen die gek zijn op de natuur!

Grand Canyon in Arizona

De Grand Canyon staat bekend als een van de meest indrukwekkende natuurwonderen van de hele wereld. Dat maakt het dan ook een perfecte bestemming om te bezoeken met het gezin. De Grand Canyon is een diepe en zeer brede kloof, gelegen in de staat Arizona. Het park heeft meerdere uitzichtpunten, waar je geniet van een schitterend uitzicht.

Er zijn allerlei buitenactiviteiten om te ondernemen. Zo kun je er heerlijk wandelen of raften over de Colorado Rivier. Je hebt ook de mogelijkheid om een helikoptervlucht met het gezin te doen, waarbij je over de Grand Canyon heen vliegt. Dat is een unieke kans en een ervaring die je nooit meer vergeet.

Universal Studios

Een bezoekje aan een themapark Universal Studios is ook zeker het overwegen waard als je gaat reizen met kinderen door Amerika. De Universal Studios pretparken zijn gelegen op verschillende plaatsen in het land, al is het park in de buurt van Los Angeles de populairste. Dat gaat om Universal Studios Hollywood. In dit park geniet je van allerlei themagebieden en attracties die gebaseerd zijn op populaire films en televisieprogramma’s. Je vindt er tal van iconische attracties, shows, entertainment, winkels en eetgelegenheden. Het is een uitje dat garant staat voor veel plezier.

De Florida Keys

Nog een ander gezinsvriendelijk avontuur, is een bezoekje aan de Florida Keys. Dat is een archipel dat uit meer dan duizend kleine en grotere eilanden bestaat. Twee bekende eilanden van deze eilandengroep, zijn Key Largo en Key West. Deze eilanden hebben voor bezoekers een hoop in petto.

Je geniet er van een unieke tropische sfeer en een breed scala aan activiteiten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld zwemmen, snorkelen, duiken, kajakken of jetskiën. Je hebt de ultieme mogelijkheid om het kustleven van de staat Florida te ontdekken. Door de relaxte sfeer en vele activiteiten, is dit een heerlijke bestemming voor het gezin.

Deze vijf onvergetelijke gezinsvriendelijke avonturen in Amerika bieden je wellicht wat meer inspiratie voor jouw reis. Het is mogelijk om je reis zelf te boeken, maar een samengestelde reis is ook een goede mogelijkheid. Er zijn tal van opties, waardoor het mogelijk is om jouw ultieme droomreis voor het gezin samen te stellen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie