Hafid Boutahar van D66 Zeist.
Hafid Boutahar van D66 Zeist. Foto: Willem Jan Ritman

Hafid Boutahar van D66 Zeist: ‘Mensen, ga stemmen!’

9 maart 2022 om 10:56 Politiek

ZEIST Natuurlijk werft hij stemmen voor D66 Zeist, maar vooral wil D66-lijsttrekker Hafid Boutahar dát mensen gaan stemmen op (14, 15 en) 16 maart: ,,In Nederland leven we in een democratie waar je gelukkig wél je stem kunt laten horen, en waar ieders mening telt. Iedere inwoner van Zeist kan zo meebepalen wie er in de gemeenteraad komt en welke zaken belangrijk zijn. Ga dus stemmen!”

door Kees Klokman van D66 Zeist

Laat je wel goed informeren, dat is belangrijk, vindt Boutahar: ,,Weet waar een partij of een persoon voor staat en wat de partij wil bereiken in de hele gemeente Zeist.

D66 is een partij die duidelijke keuzes durft te maken, of het nu gaat om wonen, goed onderwijs of duurzaamheid.

TOEKOMST

D66 denkt daarbij niet alleen aan vandaag, maar ook aan morgen - aan de toekomst van onze kinderen.” Ook voor Zeist maakt D66 duidelijke keuzes: ,,Wij willen meer woningen voor starters en middengroepen, met behoud van groen. Groei en groen gaan samen! 

Ook willen wij gelijke kansen voor alle inwoners. We zien in Zeist nog steeds kloven tussen arm en rijk, werk en werkloosheid, goede of helemaal geen opleiding, wel of geen woonruimte. D66 zet zich met volle overtuiging in zodat iedereen mee kan doen in Zeist en gelijke kansen heeft.”
Boutahar noemt onderwijs als de belangrijkste aanjager van gelijke kansen en persoonlijke ontwikkeling: ,,Elk kind verdient een rijke schooldag in schone schoolgebouwen met toegang tot sport, cultuur en natuur. Wij maken er bovendien werk van dat de invloed en zeggenschap van inwoners wordt vergroot. Burgerinitiatieven om buurten en wijken te verbeteren moeten nog veel meer ruimte krijgen.Voor al deze zaken en nog veel meer blíjft D66 Zeist zich inzetten.”
De gemeenteraadsverkiezingen zijn woensdag 16 maart, maar 14 en 15 maart zijn er al zes stembureaus open.  

Dit artikel wordt u aangeboden door D66 Zeist

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie