Hanny Roelofsen volgt Roy Luca op als fractievoorzitter van Seyst.Nu.
Hanny Roelofsen volgt Roy Luca op als fractievoorzitter van Seyst.Nu. Seyst.Nu

Hanny Roelofsen nieuwe fractievoorzitter Seyst.Nu

19 augustus 2022 om 14:31 Politiek

Boegbeeld Roy Luca draagt stokje als fractievoorzitter over

ZEIST Roy Luca is al jaren fractievoorzitter van Seyst.Nu, de lokale partij in Zeist waar hij zich al meer dan 20 jaar met hart en ziel voor inzet. Juist die mijlpaal van 20 jaar heeft hem ertoe heeft aangezet om na te denken over zijn politieke toekomst.

Door de afgelopen verkiezingen is er een nieuwe Seyst.Nu fractie gevormd. Nu wil de partij ,,de vernieuwing verder doorzetten’’. Bovendien is Luca naast de lokale politiek ook al jaren zeer actief is binnen U26 Gemeenten, een provinciale partij waarin diverse lokale partijen samenwerken.

Luca wil in die provinciale partij een grotere rol spelen en moet daarom zijn tijd anders indelen. Per vandaag heeft hij het voorzitterschap van de fractie Seyst.Nu overgedragen aan Hanny Roelofsen, die sinds maart van dit jaar actief is raadslid van de partij. 

Roy Luca: ,,Ik heb er alle vertrouwen in dat Hanny de fractie op de juiste manier zal vertegenwoordigen.’’

Roy is en blijft actief binnen de fractie als gemeenteraadslid en zal voor Hanny een steun en toeverlaat zijn bij haar nieuwe taak. Hanny is enthousiast en dankbaar voor de haar geboden kans en wil samen met de fractie het lokale belang maximaal borgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie