Odile de Man is specialist op het gebied van ruimtelijke ordening en is in het dagelijks leven projectleider ruimtelijke ordening bij de gemeente Soest.
Odile de Man is specialist op het gebied van ruimtelijke ordening en is in het dagelijks leven projectleider ruimtelijke ordening bij de gemeente Soest. VVD Provincie Utrecht

VVD Provincie Utrecht zet Zeistenaar hoog op de lijst

23 januari 2023 om 07:17 Politiek

ZEIST De VVD in de provincie Utrecht heeft de lijst met kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen vastgesteld. De leden hebben Odile de Man uit Zeist op plaats 4 gezet. Momenteel is zij ook lid van de Provinciale Staten. Dat maakt de VVD bekend in een persbericht.

Odile is specialist op het gebied van ruimtelijke ordening en is in het dagelijks leven projectleider ruimtelijke ordening bij de gemeente Soest waar zij verantwoordelijk is voor het realiseren van nieuwe woonwijken.

Iedereen in de provincie Utrecht kent wel iemand die op zoek is naar een (betaalbare) woning. Odile heeft de afgelopen vier jaar zich ingezet voor de snellere bouw van nieuwe woningen. Graag zet ze zich weer voor de volle 100% in de komende vier jaar. 

Hoe de VVD dat wil doen? Odile de Man: ,,Dat doen we door samen met gemeenten na te denken over het creëren van geschikte nieuwe bouwlocaties buiten de bestaande stedelijke omgeving. Dat betekent dus veel nieuwe woningen in Rijnenburg, en voldoende in Zeist. Ook pleiten we voor niet teveel nieuwe regels voor woningbouw en het goed bereikbaar houden en maken van nieuwe woningbouwlocaties. 

Met belangrijke onderwerpen, zoals naast woningbouw ook stikstof, energie, verkeer en werkgelegenheid zijn de verkiezingen op 15 maart belangrijker dan ooit. Ook kiezen de leden van de Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer. De lijsttrekker van de VVD voor die verkiezingen is de uit Baarn afkomstige voormalig minister van volksgezondheid Edith Schippers.’’

MEER ZEISTENAREN Naast Odile de Man staan ook Peter-Paul Greup (nummer 24) en Jan Hagens (nummer 31) uit Zeist op de lijst van de liberalen. Op 15 maart worden tegelijkertijd de Waterschapsverkiezingen gehouden: belangrijke verkiezingen want het waterschap zorgt voor voldoende en schoon water, veilige dijken en droge voeten. Désirée Nysingh, ook uit Zeist, staat daar op plaats zes namens de VVD.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie