Afbeelding

Bezoek het Slot van sinterklaas en het Grote Pietenpark in Zeist!

30 november 2023 om 07:05 Sinterklaas

ZEIST Het Slot van Sinterklaas viert dit jaar zijn tiende editie met een spectaculaire toevoeging: acteur Paul van Gorcum in de rol van Sherlock Hommeles!
 

Het Slot van Sinterklaas heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als dé bestemming waar de authentieke sfeer en gezelligheid van Sinterklaas tot leven komen. Met diverse kamers, waaronder de werkkamer, slaapkamer, eetzaal en bakkerij, verwelkomt het Slot jaarlijks talloze bezoekers die worden ondergedompeld in de betoverende wereld van Sinterklaas.

GROTE PIETENPARK

Dit jaar wordt het feest uitgebreid met het gloednieuwe Grote Pietenpark, een toevoeging die zorgt voor nog meerplezier en vertier. Bezoekers kunnen genieten van diverse attracties, zoals een oude zweefmolen, stokpaardjes rijden en andere traditionele Nederlandse spelletjes. Het park herbergt ook een theater waar prachtige voorstellingen plaatsvinden en niet te vergeten de witte pony’s: bijna-zo-snel, half-zo-snel en niet-zo-snel, die klaarstaan om bezoekers te verwelkomen.


De vrolijke pieten zullen de bezoekers vermaken en vergezellen, terwijl Sinterklaas zelf uiteraard niet zal ontbreken. En om de feestvreugde compleet te maken, verwelkomt het Slot van Sinterklaas dit jaar niemand minder dan acteur Paul van Gorcum in de rol van Sherlock Hommeles. Van Gorcum, bekend om zijn indrukwekkende acteerkunsten, zal bezoekers verrassen met zijn unieke interpretatie van dit geliefde personage.
Het Slot van Sinterklaas nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke jubileumeditie, waar plezier,traditie en magie samenkomen. Mis dit betoverende evenement niet!

KAARTVERKOOP

Voor meer informatie en kaartverkoop:  www.slotvansinterklaas.nl of neem contact op met info@sintinzeist.nl.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie