Afbeelding
Eigen foto

Zeister Mannenkoor huldigt jubilarissen

12 juli 2022 om 23:16 Verenigingen

ZEIST Het Zeister Mannenkoor heeft de slotavond van dit seizoen beleefd in het Torenlaan Theater.

 Onder het genot van een hapje en een drankje zijn maar liefst elf leden speciaal in het zonnetje gezet. Vijf leden hebben een lidmaatschap van 12,5 jaar bereikt en drie leden zelfs 25 jaar. Daarnaast zijn er drie leden maar liefst 40 jaar lid van het ZMK, zowaar een bijzondere mijlpaal waar uitgebreid bij stil werd gestaan. Op de bijgevoegde foto zijn alle elf personen met hun oorkonde of speld in beeld gebracht. 

AFSCHEID Tevens werd er feestelijk afscheid genomen van voormalig voorzitter Wim den Heijer en vicevoorzitter / beschermheer Rudi Boekhoven. Met diverse verrassende acts en optredens werd teruggeblikt op een bijzonder jaar, waar corona er helaas voor heeft gezorgd dat er een flink aantal activiteiten geannuleerd dienden te worden. Later in dit jaar wordt er echter uitgebreid stilgestaan en aandacht besteed aan het 130-jarig bestaan van het ZMK. 

KERSTCONCERT Tevens hoopt het koor dan wederom het jaarlijkse kerstconcert te kunnen verzorgen in de kerk van de Evangelische Broedergemeente te Zeist. Maar eerst maakt het koor zich op voor een koorreis naar Blankenberge in België. In oktober zal het koor daar een aantal concerten verzorgen. Er werd dus  uitgebreid teruggeblikt maar er is voor de leden voldoende in de planning om na de vakantieperiode er eind augustus wederom met veel plezier en een gesmeerde keel weer tegen aan te gaan.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie