Afbeelding
IVO DE KOK

Monique van Baal van Hairdesign D’Arcade Zeist door naar finale Coiffure Awards

1 april 2024 om 12:33 Winkels

ZEIST Monique van Baal van Hairdesign D’Arcade aan de Slotlaan 108 IS genomineerd voor Coiffure Award 2024 in de categorie Avant Garde. Tijdens een gala-avond op zondag 12 mei in Studio21 in Hilversum worden de winnaars bekendgemaakt, meldt de organisatie van deze vakwedstrijd voor kappers.

De vakjury is wederom onder de indruk van de Coiffure Award 2024 inzendingen: De deelnemers hebben ons verbluft met hun creatieve kapsels, een aantal waren echt meesterwerken.
Al 32 jaar lang is de Coiffure Award hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. Internationaal bekende talenten als llham Mestour, Hester Wernert-Rijn en vakjury voorzitter Berni Ottjes hebben allemaal hun carrière zien groeien na het winnen van de meest toonaangevende kappersprijs van Nederland. Onder het toeziend oog van een 15 koppige Nederlandse vakjury en een 11 koppige Britse vakjury zijn de genomineerden van de Coiffure Award zorgvuldig gekozen en inmiddels bekend. Zij behoren tot de top van de huidige industrie en maken kans maken op een van de 13 prestigieuze Coiffure Awards. Tijdens het bekende gala, wat plaatsvindt op zondagavond 12 mei in Studio21 in Hilversum, worden de winnaars bekendgemaakt.

De jurering van de inzendingen vond in drie fases plaats. De persjury, bestaande uit een zorgvuldig gekozen selectie van redacteuren,journalisten en beauty editors van toonaangevende bladen, beoordeelde als allereerste de inzendingen. Zij kozen de genomineerden en winnaar voor de Pers Award. 

Als tweede beoordeelde een 15 koppige Nederlandse vakjury bestaande uit haar- en beauty specialisten de inzendingen. Voor de Schwarzkopf Hair Color Technician vond een aparte jurering plaats. Tot slot namen maar liefst 11 Britse topkappers de taak van de laatste juryronde op zich.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie