Afbeelding

Ingrid Hullegie van La Femme: Zet je deur open voor iemand met afstand tot de arbeidsmarkt!

18 september 2023 om 21:18 Winkels

ZEIST Lingerie La Femme heeft afscheid genomen van medewerker Sisca. Die heeft per 1 september een nieuwe baan bij de Biga Groep.

Zo’n anderhalf jaar geleden is Sisca bij Lingerie La Femme komen werken. Zij was gedetacheerd vanuit Abrona. Dit is een organisatie die volwassenen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Onderdeel daarvan is de begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Bij de Lingerie winkel La Femme zijn passende werkzaamheden voor Sisca gezocht en gevonden. Iedere donderdagochtend had Sisca haar eigen takenlijst. De winkel schoonmaken, de afwasmachine uitruimen, maar ook taken die ondersteunend zijn voor de verkoop. Omhangen van lingerie of de beveiliging labels bevestigen. Op deze manier kwam Sisca in aanraking met alles wat voorkomt in zo`n winkel. Sisca is in die anderhalf jaar enorm gegroeid en heeft een hele mooie bijdrage in het team van Lingerie La Femme geleverd. 

Tijdens haar afscheid gaf ze zelf aan dat ze als muis binnen kwam en als vlinder wegging! Ingrid Hullegie, eigenaresse van de Lingeriezaak: ,,Ik zou ervoor pleiten dat veel meer bedrijven hun deuren gaan open zetten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven in hun onderneming. In samenwerking met Abrona geven we hiermee echt iets terug aan de maatschappij en geef je deze mensen een kans mee te draaien en een mooie bijdrage te leveren.’’

Een win-winsituatie die bij Lingerie La Femme heel fijn gewerkt heeft! Het team van de lingeriezaak gaat Sisca missen. Ingrid Hullegie heeft Abrona benaderd om te zien of er een volgende match gemaakt kan worden. Kijk vooral naar wat wel kan. Dus ondernemers wie volgt? Bekijk de contactgegevens op de site van Abrona: www.abrona.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie