In maart 2016 sloot V&D. Sinds 2019 zit er een tijdelijke vestiging van  Prijsmepper op de begane grond.
In maart 2016 sloot V&D. Sinds 2019 zit er een tijdelijke vestiging van Prijsmepper op de begane grond.

Informatiebijeenkomst toekomst V&D-pand Zeist: 175 huurwoningen

3 december 2023 om 23:03 Wonen

ZEIST Het voormalige V&D warenhuis aan de 1e Hogeweg 19 gaat binnenkort een nieuwe toekomst tegemoet. Op deze locatie worden straks ongeveer 175 huurwoningen (sociaal en middelduur) gebouwd, verdeeld over vier losse gebouwen. De kelder onder het gebouw blijft behouden en wordt een parkeergarage.

Buurtbewoners en andere betrokkenen zijn van harte welkom om donderdag 14 december tussen 17.00 en 20.00 uur naar het FIGI Hotel te komen voor meer informatie over de plannen en het proces.

WOONGOED ZEIST

De toekomstige woningen worden eigendom van woningcorporatie Woongoed Zeist. De invulling van de begane grond moet nog nader bepaald worden. Het streven is om de aanvraag voor de omgevingsvergunning voor het eind van dit jaar in te dienen en halverwege 2024 te starten met de sloop.

INLOOPAVOND OP DONDERDAG 14 DECEMBER

De informatieavond heeft het karakter van een inloopbijeenkomst. Tussen 17.00 en 20.00 uur kunnen omwonenden en andere geïnteresseerden binnenlopen in de Zocherzaal van het FIGI Hotel, aan het Rond 2 in Zeist, op het tijdstip dat het beste uitkomt. Er worden geen algemene presentaties gegeven. Wel is er volop gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan en vragen te stellen aan deaanwezige deskundigen. Voor de organisatie is het prettig als bezoekers laten weten of ze aanwezigzijn bij de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar contact@eerstehogeweg19.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meer informatie is te vinden op www.eerstehogeweg19.nl en hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor een digitale nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie