Afbeelding

Midwintermarkt op De Boswerf in Zeist

16 december 2016 om 12:00 Zakelijk

Zeist - Op zondag 18 december van 11.30 – 16.30 uur is bezoekerscentrum De Boswerf omgetoverd tot een sfeervolle MidWintermarkt. Kom genieten van de markt middenin het Zeisterse bos met bijzondere kramen, een loungeterras (binnen) met lekkers en fijne activiteiten.

Lekker winters
De MidWinterMarkt is er voor iedereen die geniet van de natuur en het buitenleven. De TeaLounge strijkt neer in het bezoekerscentrum en zorgt voor heerlijke thee, koffie, warme chocolade melk en ruime keuze uit lekkers. Het centrum is sfeervol aangekleed, je kunt er lekker zitten en uitrusten. Buiten staan de vuurkorven aan om bij op te warmen en je kunt een wens voor het nieuwe jaar ophangen in onze wensboom.

Kerstverrassingen
Op de markt vind je kramen met onder andere biologische, duurzame en creatieve producten; kunst, fashion, woonaccessoires en cadeau’s. Ondernemers die met liefde hun producten maken en verkopen. Zie www.boswerf.nl voor het gehele overzicht.
Bijzondere kerstverrassingen vind je op de MidWinterMarkt; accessoires voor thuis om donkere dagen op te vrolijken. Mocht je wat lekkers willen eten dan is dat geen probleem. Er is keuze uit verschillende foodtrucks die heerlijk biofood verkopen. De markt is buiten op het terrein van De Boswerf. 

Voor de kids
Bak in de vuurkuil je eigen popcorn of marshmellows aan een stok.
Vind je het leuk om te knutselen? Je kunt je eigen vogelvoer maken voor in de tuin. Er is keuze uit verschillende items. In de tipi tent kun je luisteren naar een wintersprookje verteld door onze verhalenverteller. Samen luisteren naar een mooi verhaal bij een knapperend vuurtje. Al onze activiteiten zijn begeleid en voor kinderen vanaf 4 jaar. 
Prijzen: popcornbakken € 1,50, vogelvoer maken €2,00 per item, verhalenverteller gratis.

Boswerfbewoners
Speciaal voor de MidWinterMarkt zijn er bijzondere Boswerf bewoners aanwezig. Ze zijn gek op natuur, houden van gezelligheid en helpen mee om de bezoekers het naar hun zin te maken. Op deze dag zetten zij zich in om het terrein en bos schoon te houden. 

Vrijwilligers
Ook meehelpen? Dat kan! Bij de Boswerf zijn veel vrijwilligers actief. Samen met hen kan De Boswerf bestaan en veel leuke (natuur)activiteiten verzorgen. Meer weten? Kijk op www.boswerf.nl 

Praktische informatie 
Bezoekers zijn welkom vanaf 10.30 uur tot 16.30 uur. De toegang bedraagt voor volwassenen €4,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar €2,50. Donateurs van de Stichting Vrienden van De Boswerf hebben gratis toegang. Voor meer informatie en routebeschrijving kijk op www.boswerf.nl of bel naar Bezoekerscentrum De Boswerf tel: 030 - 69 22 393. 
De MidWinterMarkt is een samenwerking tussen bezoekerscentrum De Boswerf en G-eye Events.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie