Joke Verweerd ontmoet u graag, bij Groenveld Boeken.
Joke Verweerd ontmoet u graag, bij Groenveld Boeken.

Feest bij Groenveld Boeken rond tiende roman van Joke Verweerd

21 oktober 2016 om 08:41 Zakelijk

Zeist - De succesvolle schrijfster Joke Verweerd is op maandag 24 oktober van 14.00 tot 16.00 uur te gast bij Groenveld Boeken aan de Steynlaan/hoek Antonlaan in Zeist. Ze presenteert haar roman Vogelvlucht.

De roman Vogelvlucht heeft een actueel thema: de nasleep van de ramp met de MH17. Hoofdpersoon Matthy cancelt op het laatste moment haar reis met het ramptoestel. Haar vriendin Annis stapt wel in. De gevolgen zijn niet te overzien. Annis komt nooit meer terug en jij begint aan je tweede leven omdat je beseft dat je maar één leven hebt. Een ramp van dit kaliber gooit alles overhoop, want het gewone is niet gewóón meer.
Een roman over leven en dood en over wat liefde waard is, over keuze’s maken als je opnieuw mag beginnen met leven .
Joke Verweerd is op haar best in het neerzetten van mensen in dubio, twijfelend en zoekend naar een nieuwe weg. Zij schrijft fictie, maar situeert het verhaal in de herkenbare omgeving van de Haarlemmermeer en tegen de feiten van de realiteit. Zo kan een verzonnen verhaal toch heel dichtbij komen.
De schrijfster (1954) bracht in 1983 haar eerste dichtbundel uit. Sindsdien zijn er veel succesvolle romans, verhalen en gedichten van haar hand verschenen. Tweemaal won zij de ND/BCB Publieksprijs. Sinds het verschijnen van haar eerste titel zijn er bijna een kwart miljoen boeken van haar verkocht.

Welkom
Het verschijnen van Vogelvlucht wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst waarin de schrijfster aan het woord komt en door middel van een powerpointpresentatie wordt er alvast een deurtje opgedaan naar het boek.

Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk, U bent van harte welkom. Joke Verweerd ziet er naar uit haar publiek te ontmoeten op 24 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur bij:
Groenveld Boeken Steynlaan 17( hoek Antonlaan) Tel:030 6922771
www.groenveldboeken.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie