Vooraan Corine Dijkhuizen met achter haar van links naar rechts Erwin van Lambaart (President-Commissaris) - Victoria Ruijs (Directeur Hotel Theater Figi) en Jan de Mooij (Commissaris).
Vooraan Corine Dijkhuizen met achter haar van links naar rechts Erwin van Lambaart (President-Commissaris) - Victoria Ruijs (Directeur Hotel Theater Figi) en Jan de Mooij (Commissaris). Emilie de Mooij

Corine Dijkhuizen nieuwe commissaris Figi

4 aug, 16:43 Zakelijk

ZEIST Corine Dijkhuizen is aangetreden als Commissaris van Figi Groep BV. ,,Met haar jarenlange ervaring en topposities op facilitair en hospitality gebied bij Rotterdam Ahoy, Duinrell, Facilicom en Albron is dit een aanwinst als toezichthouder op het bestuur van dit familiebedrijf,” meldt Figi.

Dijkhuizen heeft officieel het stokje overgenomen van Caroline Lubbers tijdens de aandeelhoudersvergadering afgelopen juni en maakt de RvC compleet samen met Erwin van Lambaart en Jan de Mooij. ,,Haar menselijke werkwijze is een kracht waarmee zij in staat is om teams te formeren en maximaal te laten functioneren en samenwerken. Wij kijken er naar uit om deze expertise toe te passen als toezichthouder op zowel strategisch al operationeel gebied.”
Corine Dijkhuizen: “Ik ben al meer dan 25 jaar gast in Figi en heb met eigen ogen kunnen zien en ervaren met hoeveel passie dit mooie team zich dagelijks inzet voor de gast. Het is topsport om continu op dat niveau te presteren. Dit mooie familiebedrijf met die rijke geschiedenis heeft alle ingrediënten in huis voor ook een prachtige toekomst. Dat ik mijn kennis en ervaring daarvoor mag inzetten is eervol.”

Victoria Ruijs (directeur Hotel Theater Figi): ,,Wat is het fijn om samen te mogen werken met zo’n ervaren hospitality en facility manager! Ik weet zeker dat wij veel van elkaar kunnen leren en samen FIGI nog mooier gaan maken!”

advertentie
advertentie
Afbeelding
En weg zijn de borden... 6 uur geleden
Afbeelding
‘Plogging’: ruim zwerfafval Vuelta-parcours op 7 uur geleden
Afbeelding
Zondagmiddag in Slottuintheater: popconcert voor kinderen 13 uur geleden
Afbeelding
Saestum Skills Clinic voor kinderen 14 uur geleden
Afbeelding
Masterclasses voor strijkkwartetten 16 uur geleden
Afbeelding
Open tuin met zilverwerk uit Zeist 11 aug, 16:13
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta op 19 en 20 augustus 11 aug, 14:55