Niels Geuchies en Bastiaan Beekhuis staan op donderdagavond
29 september voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
Niels Geuchies en Bastiaan Beekhuis staan op donderdagavond 29 september voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Eigen foto
ZAKELIJK

BBQ-bloggers van het jaar bij Woonwarenhuis Nijhof

17 september 2022 om 08:50 Zakelijk

BAARN Op 29 september organiseert woonwarenhuis Nijhof in Baarn een speciale Meat&Eat met twee mannen die weten waar het om draait tijdens een barbecue. Op die donderdagavond heb je de mogelijkheid om te praten en te proeven met Niels en Bastiaan van BBQproof.nl, de bbq-bloggers van het jaar 2022.

FANTASTISCH WEER Deze zomer was bij uitstek een zomer voor de barbecue. Dankzij de fantastische weersomstandigheden is de barbecue de afgelopen maanden met een hoge regelmatig ontstoken op terras, balkon of achtertuin. 

HANDIGE TIPS Wellicht ben je tijdens de diverse uren rondom de barbecue tegen zaken aangelopen waar je meer over wil weten; een nieuw recept, een handige gebruikstip of advies over het onderhoud van je barbecue. 

BLOGGERS UIT BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Niels Geuchies en Bastiaan Beekhuis staan op donderdagavond 29 september voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bovendien delen de in Bunschoten-Spakenburg woonachtige bloggers maar al te graag diverse tips and tricks met je. En uiteraard wordt dat allemaal vergezeld met smakelijke hapjes van de barbecue. Grote kans dat jij na deze meat&eat het altijd geldende advies van BBQproof in de praktijk brengt: ‘don’t skip bbqday!’.

MEAT&EAT De Meet&Eat met BBQproof vindt plaats tijdens het Nijhof Interieur Festival. Een avond die gaat over het woonnajaar van 2022. Met demonstraties, proeverijen en workshops. Ook zijn er meet&greets met diverse gerenommeerde woonmerken, is er een stylingwedstrijd en wordt het Nijhof najaarsmagazine onthuld.Wil je bij dit Festival aanwezig zijn? En wil je de mannen van BBQproof de hand schudden? Schrijf je dan snel in via de website van de Baarnse woonwinkel want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. www.nijhofbaarn.nl/festival

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie