Shared dining bij Stan: lekker samen delen.
Shared dining bij Stan: lekker samen delen. Michele Giebing

Stan Zeist heropent op 5 oktober met vernieuwd concept

· leestijd 1 minuut Zakelijk

ZEIST Na een aantal maanden van afwezigheid opent restaurant Stan in Zeist op woensdag 5 oktober weer de deuren voor zijn gasten. Met een vernieuwd team, concept én een verbeterde menukaart. 

De afgelopen periode was het stil in het hippe restaurant op de hoek van de Antonlaan in Zeist. Achter de schermen werd echter bepaald niet stilgezeten. Naast het samenstellen van een gedeeltelijk nieuw team, werd er ook gewerkt aan de verbetering van de menukaart en het concept. 

Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet en vanaf begin oktober verwelkomt Stan ook hier de gasten weer met een tafel vol smaakvolle belevingen. 

SHARED DINING EN COCKTAILS Het concept van Stan is vernieuwd. Op de vernieuwde menukaart vind je onder andere nieuwe shared dining gerechten om lekker samen te delen en verrassende cocktails met smaken van over de hele wereld. De mooie gerechten, waaronder ook veel plant-based, zijn geïnspireerd op het culinaire reisverhaal van Stan.

FEESTELIJKE OPENING Het team van Stan Zeist is er helemaal klaar voor. Restaurantmanager Ricardo Stroes laat weten: ,,We kijken ernaar uit dat ons restaurant weer gezellig vol zit! In de openingsweek heten we iedereen extra feestelijk welkom met een glaasje bubbels en een hapje. En op vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober brengt een dj je in de ultieme weekendstemming met lekkere muziek. Later op de avond kunnen de voetjes weer ouderwets van de vloer!”

OPENINGSTIJDEN Stan Zeist is vanaf 5 oktober iedere woensdag tot en met vrijdag geopend vanaf 16.00 uur en in het weekend ook voor een lekkere lunch of vroege borrel vanaf 12.00 uur. Naast lunch, borrel en diner zijn ook groepsdiners en events mogelijk in Stan Zeist.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op stan-restaurant.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Winters genieten op de Heuvelrug 4 uur geleden
Afbeelding
Tamara Louw maakt kerstfoto’s bij Nijhof 11 uur geleden
Afbeelding
Goede Sint in Gouden Koets EXTRA FOTO’S 11 uur geleden
Afbeelding
Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 rijdt weer gisteren
Afbeelding
Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start gisteren
Afbeelding
WensAmbulance Utrecht zoekt opslagruimte 4 dec, 18:36
Afbeelding
Samen eten tijdens de feestdagen: voor iedereen een gezellige kerst 4 dec, 13:54