Managing Director Ian FitzPatrick (links) en wethouder Walter van Dijk.
Managing Director Ian FitzPatrick (links) en wethouder Walter van Dijk. Eigen foto.

Wethouder Van Dijk opent nieuw kantoor Y.digital in Zeist

· leestijd 1 minuut Zakelijk

ZEIST  Y.digital opende vorige week de deuren van haar nieuwe kantoor in Zeist. De feestelijke openingshandeling werd verricht door wethouder Walter van Dijk en Managing Director Ian FitzPatrick. Een mooie mijlpaal voor het snelgroeiende bedrijf dat zich specialiseert in artificial intelligence voor geautomatiseerde taalverwerking. 

CLUBHUIS ,,We vinden het belangrijk om een ‘clubhuis’ te hebben waar onze medewerkers, klanten en partners zich welkom voelen”, aldus Managing DirectorIan FitzPatrick. 

OPLOSSINGEN Vanuit het nieuwe hoofdkantoor werkt Y.digital aan innovatieve technologische oplossingen. FitzPatrick legt uit dat met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt veel organisaties behoefte hebben aan technologische ondersteuning, met behoud van de human touch. “Eenvoudig en repeterend werk kan door intelligente technologie worden gedaan, zodat schaarse menselijke capaciteit daar kan worden ingezet waar het echt nodig is”.

INTELLIGENT OPSCHALEN De medewerkers die op de nieuwe locatie werken, specialiseren zich in hoogwaardig taalbegrip bij de interactie tussen computers en mensen. Hiermee helpen ze organisaties om natuurlijke taal met behulp van artificial intelligence te verwerken en analyseren. En zo de aanwezige kennis binnen organisaties te schalen. 

COGNITIEVE TECHNOLOGIE Y.digital integreert deze cognitieve technologie, bijvoorbeeld als spraakassistenten in contact centers of als chatbots op websites. Daarnaast helpt de organisatie met intelligente document verwerking, zodat medewerkers efficiënt kunnen werken en klanten sneller en meer accuraat geholpen worden.

DE BREUL Het nieuwe kantoor ligt op het prachtige Landgoed De Breul en biedt alle faciliteiten om samen met de klanten verdere invulling te geven aan digitale transformatie. Bovendien is de locatie goed bereikbaar vanwege de centrale ligging, vlak bij de uitvalswegen en Station Driebergen-Zeist. 

DUURZAAMHEID Y.digital heeft heel bewust stilgestaan bij de duurzaamheid van het nieuwe kantoor. “We hebben ingezet op het hergebruik van materialen, voldoende ruimte voor het opladen van elektrische auto’s en veel groen in het kantoor,” aldus FitzPatrick. “Zo zijn we klaar voor de verdere groei van onze organisatie”. 

WARME ONTVANGST Medewerkers, klanten, relaties en buren kwamen een kijkje nemen tijdens de feestelijke opening. De gasten kregen een rondleiding door het kantoor, waar ze diverse demo’s konden bijwonen van concrete oplossingen op het gebied van artificial intelligence. Wethouder Van Dijk heeft na een mooie toespraak het pand officieel geopend door samen met FitzPatrick het lint door te knippen. “Wij zijn heel blij dat Y.digital heeft gekozen voor het ondernemende Zeist als vestigingsplaats”, aldus Van Dijk.
 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Winters genieten op de Heuvelrug 4 uur geleden
Afbeelding
Tamara Louw maakt kerstfoto’s bij Nijhof 11 uur geleden
Afbeelding
Goede Sint in Gouden Koets EXTRA FOTO’S 11 uur geleden
Afbeelding
Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 rijdt weer 23 uur geleden
Afbeelding
Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start gisteren
Afbeelding
WensAmbulance Utrecht zoekt opslagruimte 4 dec, 18:36
Afbeelding
Samen eten tijdens de feestdagen: voor iedereen een gezellige kerst 4 dec, 13:54