Kinderen zijn ontdekkingsreizigers. Wij stimuleren, motiveren en faciliteren ieder kind om zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen.
Kinderen zijn ontdekkingsreizigers. Wij stimuleren, motiveren en faciliteren ieder kind om zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen. Eigen foto
ZAKELIJK

Jouw loopbaanexpeditie bij Humankind

21 november 2022 om 20:28 Zakelijk

BUNNIK / ODIJK / BILTHOVEN De kinderopvang staat te springen om goede mensen. In de huidige markt kan je als pedagogisch professional jouw ultieme loopbaan kiezen. Wil jij gewoon lekker met kinderen bezig zijn, heb je bijzondere vaardigheden of interesses of ben jij liever dé pedagogisch expert? Bij Humankind bepaal jij je eigen pad.

Tegenwoordig is je loopbaan een soort reis, waarvan je einddoel bij vertrek niet vaststaat. Onderweg kan je je route altijd nog bijstellen. Jij bepaalt je eigen pad, afhankelijk van waar jij energie van krijgt. Het is jouw persoonlijke loopbaanexpeditie.

ONTDEKKINGSREIZIGERS Kinderen zijn ontdekkingsreizigers. Daar kunnen volwassenen nog wat van leren! André Feije, regiodirecteur Midden-Nederland: „Een leven lang blijven ontdekken, leren en groeien, geeft extra betekenis aan je werk en aan jou als persoon. Het is goed voor je zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht. En het draagt bij aan jouw werkgeluk. Daarom zet Humankind volop in op groei en ontwikkeling.”

GROEIEN IN JE VAK Werken in de kinderopvang is bij Humankind werken met hart, hoofd en handen, met maar één doel: optimale ontwikkeling van ieder kind. Dus denken, doen en beslissen kinderen mee. André: „Dat geldt ook voor jou als collega. Je wilt dat je mening telt, jouw talent wordt gezien en dat ideeën welkom zijn. Om te groeien in je vak én als mens. Jij telt bij Humankind! We hebben een uitgebreid opleidingsplan met vakinhoudelijke opleidingen en trainingen en allerlei kansen voor je persoonlijke ontwikkeling.”

ZIJ-INSTROMERS Voor BBL’ers en kwalificatie van zij-instromers is Humankind een eigen academie gestart. Ook kun je als pedagogisch medewerker sparren met je pedagogisch coach, deelnemen aan webinars, kenniskringen en inspiratiesessies. Of luisteren naar de Humankind-podcast of zélf spreker zijn.  

KRACHT VAN SAMEN Humankind gelooft in de kracht van samen. André: „Collega’s nemen deel aan dialoogsessies of werkgroepen en delen op een intern platform hun mening. Dit zorgt voor een transparant en positief werkklimaat. Na onafhankelijk medewerkersonderzoek is Humankind uitgeroepen tot Beste Werkgever in de branche.”

DE GROOTSTE Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. De meer dan 450 locaties worden dagelijks bezocht door circa 25.000 kinderen. ,,Humankind gelooft in optimale groei en bloei van ieder kind. Zo lever je een bijdrage aan een mooiere samenleving. Want ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze wereld mooier.”

Hoeveel uur wil je werken, op een grote of kleinere locatie? Welke leeftijdsgroep? Hoe zie je jouw rol? Humankind heeft een mooi aanbod. Zie voor actuele vacatures: www.humankind.nl of neem voor vragen contact op met Yvette Schelvis, recruiter regio Midden-Nederland: 06-86843380

yvetteschelvis@humankind.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie