In januari opent de nieuwe showroom.
In januari opent de nieuwe showroom.
ZAKELIJK

Rietveld Zonwering zoekt salesadviseur

· leestijd 1 minuut Zakelijk

NIEUWEGEIN Op dit moment ondergaat onze showroom van Rietveld Zonwering een complete verbouwing, om klaargestoomd te worden voor de nieuwe SunCircle vestiging. Daarnaast zijn we op dit moment op zoek naar versterking in de vorm van een salesadviseur om al onze klanten te kunnen adviseren op het gebied van zonwering.

LIESBOSCH Sinds 1946 zijn wij een toonaangevende aanbieder in de branche. We zijn gestart met winkels vanuit Utrecht, en inmiddels is onze huidige vestiging sinds 2005 geopend onder de rook van Houten op industrieterrein ‘De Liesbosch’ in Nieuwegein. 

EINDEJAARSKORTING We zijn actief op het gebied van onder andere rolluiken, zonneschermen, terrasoverkappingen, horren, screens en andere toevoegingen aan een woning. In de maanden november en december hebben we een leuke actie lopen voor alle raamdecoratie en rolluiken: namelijk 10% korting!

ENERGIEZUINIG Wist je al dat rolluiken kunnen bijdragen aan een lagere energierekening? In deze tijd uiterst zinvol om ook de ramen mee te nemen in het energiezuinig maken van de woning! En dat niet alleen: een rolluik verhoogt het wooncomfort en de veiligheid, en daarnaast werkt het geluiddempend en inbraakvertragend. 

AANSPREEKPUNT Als salesadviseur ben jij het aanspreekpunt in onze showroom: communicatieve vaardigheden zijn daarom ook van groot belang. Verkopen en adviseren zit in je bloed. Je gaat klanten helpen bij het uitzoeken van kleuren, en je adviseert op weg naar hun keuze. 

Vervolgens werk je alles netjes uit en zorg je voor de opvolging indien nodig. Na goedkeuring zorg je dat de producten correct worden besteld. Uiteraard houd je contact met de klant zodat deze naar volle tevredenheid kan gaan genieten van de door hem gekochte producten.

CONTACT Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ilse Spelt op telefoonnummer 06-14581110. 

Een e-mail sturen mag ook. Dat mag naar ispelt@suncircle.nl ovv vacature Salesadviseur.

Afwisselend

Wij bieden een parttime aanstelling (0,6fte) en een goed salaris conform CAO.

En daarnaast een leuke, afwisselende functie in een informele organisatie.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sinterklaasfeest voor vluchtelingenkinderen 6 uur geleden
Afbeelding
Winters genieten op de Heuvelrug 6 uur geleden
Afbeelding
Tamara Louw maakt kerstfoto’s bij Nijhof 12 uur geleden
Afbeelding
Goede Sint in Gouden Koets EXTRA FOTO’S 13 uur geleden
Afbeelding
In de rij voor Sinterklaashuis op Vrijheidsplein Zeist EXTRA FOTO’S 17 uur geleden
Afbeelding
Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 rijdt weer 4 dec, 21:28
Afbeelding
Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start 4 dec, 20:53